Tietoa työnhakijalle

Seuressa voit valita itse tapasi työskennellä

Tule mukaan seurelaiseksi! Tarjoamme eri pituisia työsuhteita yhden työvuoron keikoista aina useiden kuukausien määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Laajasta tarjonnasta valita aidosti itsellesi sopivat työvuorot, tehtävät ja työkohteet.

Seuren kautta voit työskennellä pääkaupunkiseudun kunnallisten palveluiden kohteissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa, terveysasemilla ja sairaaloissa. Yleisimmät ammattimme ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen opettaja, koulunkäyntiavustaja, ruokapalvelutyöntekijä, avustaja ja välinehuoltaja.

Tehtävänä toimiva työ, missiona mielekäs elämä

Seuressa keikkatyö on helppoa. Voit itse valita haluamasi työvuorot mobiilisovelluksen kautta. Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Keikkatyössä maksamme palkan kahdesti kuukaudessa, aina luotettavasti.

Keikkatyö sopii moneen elämäntilanteeseen, opiskelusta ja perhearjesta eläkeläisyyteen asti. Seuren kautta keikkailet helposti myös muun työn rinnalla, tai voit tehdä koko urasi Seuressa. Tarjoamme uramahdollisuuksia myös alan vaihtajille ja heille, joille työkokemusta ei ole vielä kertynyt.

Tunnemme keikkatyön ja keikkailijat ja sen takia voimme tarjota sinulle helpon tavan työskennellä juuri kuten sinun elämääsi sopii.

Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä joukkoomme. Tarjoamme myös kesätöitä sote-alalla, erityisesti sairaanhoitajille, lähihoitajille ja alan opiskelijoille.

Ohjeita työnhakuun

Työnhaun tarkat ohjeet sekä vinkit onnistuneeseen työnhakuun.

Töissä Seuressa

Tietoa työskentelystä Seuressa ja erilaisista tavoista tehdä työtä.

Yleisimmät työpaikkamme

Työpaikkojen ja työtehtävien kuvaukset ja lisätietoa eri työpaikoista.

Tietoa Seuren palkoista

Lue myös: UKK- Usein kysyttyä

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.