Tervetuloa Seureen juuri sellaisena kuin olet – osaaminen ratkaisee

Seuressa on tilaa juuri sinulle. Tule sellaisena kuin olet – arvostamme sinua ja osaamistasi.

Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet; ikään, kieleen, etnisyyteen, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Teemme rekrytointipäätöksemme aina ammatillisen osaamisen ja tehtävään sopivuuden perusteella.

Kun rekrytoimme joukkoomme uusia osaajia, kerromme aina, mitä osaamista, koulutusta tai kompetensseja työ edellyttää. Asetamme vain sellaisia vaatimuksia ja toiveita, joilla on merkitystä työtehtävän hoidossa.

Monimuotoinen joukko seurelaisia on voimavara

Seuressa olemme aidosti ylpeitä monimuotoisesta työyhteisöstämme. Meillä työskentelee monen ikäisiä, monenlaisista taustoista ja kulttuureista tulevia ihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa. Monimuotoisuus on työyhteisöämme rikastuttava asia. Lue työntekijöidemme kokemuksia Seuresta.

Monenlaiset koulutustaustat ja työhistoriat ovat meille voimavara. Haluamme, että jokaisella seurelaisella on yhtäläiset mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä itsensä ja työnsä kehittämiseen. Tarjoamme sinulle osaamisesi ja ammattitaitosi mukaan mahdollisuuksia koulutuksiin, uusiin työkohteisiin ja työtehtäviin.

Seure tuo muuttuvaan työelämään vapautta ja varmuutta

Haluamme olla luotettava työnantaja ja houkutteleva vaihtoehto kaikille Seuren välittämillä aloilla työskenteleville, kaikissa elämäntilanteissa. Lupaamme, että pyrimme joka päivä varmistamaan vähintään seuraavat asiat:

  • Olemme vastuullinen yritys. Kohtelemme sinua ja kaikkia työntekijöitämme ja työnhakijoita kunnioittavasti ja samanarvoisesti. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet; ikään, kieleen, etnisyyteen, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.
  • Keikkatyö on juttumme. Tarjoamme sinulle aidosti eniten työvuoroja, eniten työkohteita ja eniten vaihtoehtoja tehdä työtä. Emme vaadi sitoutumista vain yhteen työnantajaan, ja halutessasi voit seikkailla kohteesta ja työstä toiseen. Jos taas kaipaat työhösi raameja, tarjoamme jatkuvuutta ja tuttuja työkohteita.
  • Voit luottaa meihin. Voit aina luottaa siihen, että saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja että palkka maksetaan tehdyn työn mukaan ja ajallaan. Palkan lisäksi sinulle kuuluu lisät ja lomat. Epäselvät tilanteet hoidetaan nopeasti, ja Seuresta saat aina myös muut tarvitsemasi työntekijädokumentit. Sinä olet seurelainen ja olemme Seuren toimistolla tukemassa sinua, kollegaamme.
  • Arvostamme työtäsi ja uraasi. Olemme ylpeitä saadessamme olla työnantajasi. Olet tärkeä osa työyhteisöäsi ja arjen pelastaja. Ymmärrämme työsi haastavuuden ja haluamme tehdä työskentelystäsi mahdollisimman sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä työntekoon. Mahdollistamme urapolut ja kouluttautumisen pelkän keikkailun lisäksi. Toivotamme tervetulleeksi myös sinut, joka haluat työskennellä Seuressa vain väliaikaisesti.
  • Olemme täällä myös huomenna. Töitä ja elämäntilanteita tulee ja menee, mutta Seure pysyy. Monet ovat viihtyneet Seuressa vuosikymmeniä, ja vaikka elämässäsi puhaltaisivat uudet tuulet, Seureen voi aina palata.