Kokemuksia Seuresta

Meillä työskentelee yli 16 000 seurelaista sadoissa eri kohteissa hoitotyössä, päiväkodeissa ja kouluissa. Suuren työyhteisön sitoo yhteen sama työnantaja, Seure.

Millaista on työnteko meillä Seuressa? Annetaan seurelaisten vastata!


Mielestäni työskentely Seuren kautta on helppoa ja sujuvaa. Voin luottaa siihen että kaikki toimii ja palkat maksetaan oikein ajallaan.

”Vuosi sitten jätin vakituisen työni ja lähdin keikkailemaan Seuren kautta enkä ole päivääkään katunut! Kaikki toimii niin kuin pitääkin, parempi palkka ja saan valita omat työvuoroni ja stressi on vähentynyt huomattavasti. Olisin tehnyt sen päätöksen kymmenen vuotta sitten❤️.”

Työvuoroja on todella helppo valita OmaSeure -sovelluksen kautta, mikä on todella positiivinen asia. Työvuoroja löytyy paljon joka päivä, ja olen ollut erittäin tyytyväinen Seureen työnantajana.

Sovitut vuorot toteutuvat 100 % varmuudella. Epäselvyyksiä ei ole tai niitä on äärimmäisen harvoin. Sovittuihin vuoroihin liittyviä asioita ei tarvitse selvitellä työn ulkopuolella, vaan vapaa-aika on vapaa-aikaa ja työasiat hoidetaan työajalla.

Minua palvelleet asiakaspalvelijat ovat olleet mukavia ja ottaneet minut tosissaan. He ovat vieneet asiani aina loppuun, mikä on hienoa. Kaikkiin kysymyksiin saa vastauksen.

Työvuorojen ja ruokailujen merkintä arjessa on tehty todella helpoksi ja nopeaksi, hyvät järjestelmät.

Palkkalaskelmat ja palkanmaksu toimivat niin kuin pitääkin.


Tilaa uutiskirjeemme

Tämän toiminnon avuilla saadaan lisää liidejä ja tähän voidaan yhdistää markkinoinnin automaation työkaluja.