Avoimet työpaikat varhaiskasvatuksen lastenhoitajalle

Tutustu varhaiskasvatuksen lastenhoitajan avoimiin työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat työskentelevät Seuren kautta pääsääntöisesti kaupunkien päiväkodeissa Helsingissä, Espoossa ja vantaalla. Lastenhoitaja voi työllistyä myös ryhmäperhepäiväkoteihin tai asukas- ja leikkipuistoihin. Lastenhoitaja vastaa omalta osaltaan lapsen ja lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta lapsen ikätason mukaisesti. Seuren kautta voit työskennellä myös ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Lastenhoitajaksi voit hakea alan koulutuksella, alan työkokemuksella tai muulla kokemuksella lapsiryhmien parissa työskentelystä.

Töitä on tarjolla yhden päivän sijaisuuksista koko lukukauden tai lukuvuoden kestäviin työsuhteisiin. Lastenhoitajan keikkatöitä sekä eripituisia määräaikaisia työsuhteita on tarjolla läpi lukuvuoden.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työpaikkoja

Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti avoimia varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviä tarjolla, katso kuitenkin kaikki muut avoimet työpaikat täältä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtävätTutustu tarkemmin lastenhoitajan työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa sinulle varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Seurelainen Marianne kertoo työskentelystä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Muita kiinnostavia työtehtäviä Seuressa