Työnhakijalle

Päiväkodin avustajan työ

Avustajan (Myös: ryhmäavustaja, päiväkotiavustaja) työtehtävänä on pääasiallisesti erityistä tukea tarvitsevien lasten avustaminen päiväkodin arjessa edistämällä lapsen itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista kanssakäymistä.

Apua lapsi voi tarvita esimerkiksi pukemisessa, ruokailussa ja ulkoilussa. Avustaja voi tukea tiettyjä lapsia enemmän kuin muita, mutta toimii turvallisena aikuisena koko lapsiryhmälle.

Avustaja Seuressa

Avustajana voit Seuren kautta työskennellä pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Avustajan työnkuva riippuu lapsiryhmän tarpeista ja työ voi olla joko koko ryhmän avustamista tai yhden tai useamman lapsen henkilökohtaista avustamista.

Seuren kautta voit myös työskennellä ruotsinkielisissä päiväkodeissa avustajana nimikkeellä assistent.

Työllistyminen: Töitä on tarjolla avustajana läpi lukuvuoden keikkatyönä sekä pidempinä määräaikaisina työsuhteina. Seuraavan lukuvuoden määräaikaisiin työsuhteisiin rekrytoimme työntekijöitä myös kesän aikana.

Avustajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Soveltuva tausta: Tehtävään soveltuva alan koulutus tai opintoja, esimerkiksi varhaiskasvatuksen ammattitutkinto tai kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, tai alan työkokemus, tai työtä tukeva muu kokemus, kuten esim. kerhonohjaus.

Vaaditut luvat ja todistukset: Tutkinto- ja työtodistukset, rikostaustaote.

TES / työehtosopimus:

Avustajan työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään

Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista!