Sote-tehtävät ja työkohteet

Sote-työpaikat esittelyssä! Seuren kautta voit työskennellä sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä koko pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan alueella. Tutustu eri tehtäviin ja työkohteisiin. Kun löydät sinua kiinnostavan tehtävän ja työkohteen, meillä on sinulle töitä!

Missä työkohteessa sinä haluaisit työskennellä?

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja merkityksellisiä työtehtäviä eri alojen osaajille.

Tutustu Helsingin sote-tehtäviin ja työkohteisiin >>

HUS

HUS eli Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja yksi Euroopan suurimmista sairaanhoitopiireistä.

Tutustu HUS:n sote-tehtäviin ja työkohteisiin >>

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue vastaa noin 400 000 asukkaansa terveydenhuollon palveluista, tarjoten asiakaslähtöisiä palveluita ja edistäen asukkaidensa hyvinvointia ja terveyttä.

Tutustu Vantaan ja Keravan sote-tehtäviin ja työkohteisiin >>

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Hyvinvointialueella on lähes puoli miljoonaa asukasta ja 9 000 työntekijää.

Tutustu Länsi-Uudenmaan sote-tehtäviin ja työkohteisiin >>

Haluatko tietää lisää eri tehtävien sisällöstä, osaamisvaatimuksista ja palkoista? Tutustu sote-alan ammatteihin Seuressa.