Seure tarjoaa työntekijöilleen koulutuksia

Seure järjestää työntekijöilleen ammattiosaamista tukevia koulutuksia. Kaikki koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Työntekijämme voivat valita itselleen sopivat koulutukset koulutuskalenteristamme ja ilmoittautua helposti verkossa. Ilmoittautumiset koulutuksiin ovat sitovia.

Suurin osa koulutuksista järjestetään Seuren toimistolla, osoitteessa Käenkuja 1 B. Suoritetusta koulutuksesta työntekijä saa merkinnän Seuren työntekijätietoihin.

Sote-alan lääkelupakoulutukset Seuren kautta

Seuren jo ammattiinsa valmistuneille hoitoalan työntekijöille tarjoamme LOVe- ja LOP-verkkokurssipohjaisia lääkehoitolupakoulutuksia silloin, kun työkohde sitä edellyttää. Koulutus ja mahdollisuus suorittaa love tentti ja lop tentti on osallistujalle maksuton.

Apotti koulutus

Muita työntekijöillemme tarjottuja hoitoalan koulutuksia ovat mm. Apotti-potilastietojärjestelmäkoulutukset, HUS Uranus (Miranda) -potilastietojärjestelmäkoulutukset sekä Lääkelaskujen tukipaja.

Laajenna osaamistasi ja työkohdevalikoimaasi perehdytyksellä

Seure järjestää työntekijöilleen myös eri alojen perehdytyksiä. Osa perehdytyksistä on tarjolla vain Seuren työntekijöille ja osaan voi hakea uutena työnhakijana. Perehdytyksissä tutustutaan työkohteiden tehtäviin ja saadaan valmiudet toimia työssä.

Perehdytämme uusiin tehtäviin muun muassa ruokapalvelualalla, kotihoitoon ja lastenhoitotyöhön. Perehdytyksen suoritettuaan työntekijän on mahdollista työskennellä Seuren kautta kyseisen alan työkohteissa. Lue perehdytyksistä lisää.

Työntekijämme pääsevät selaamaan koulutuksia ja ilmoittautumaan kirjautumalla ensin Keikkanettiin.