Seure tarjoaa työntekijöilleen koulutuksia

Seure järjestää työntekijöilleen ammattiosaamista tukevia koulutuksia. Kaikki koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Työntekijämme voivat etsiä itselleen sopivia koulutuksia ja ilmoittautua helposti OmaSeuresta löytyvästä Työntekijän Portaalissa. Ilmoittautumiset koulutuksiin ovat sitovia.

Suurin osa koulutuksista järjestetään Seuren toimistolla, osoitteessa Toinen linja 7. Suoritetusta koulutuksesta työntekijä saa merkinnän Seuren työntekijätietoihin.

Sote-alan lääkelupakoulutukset Seuren kautta

Seure järjestää valmistuneille terveydenhoitoalan työntekijöille mahdollisuuden suorittaa lääkehoito-osaamisen verkkokurssi (LOVe/LOP). Lääkehoidon osaamiseen liittyvät LOVe/LOP-koulutukset ovat työntekijälle maksuttomia edellyttäen, että hän suorittaa koulutuksen kolmen kuukauden sisällä käyttäjätunnuksen vastaanottamisesta.

LOVe-/LOP-verkkokurssille osallistuminen on mahdollista silloin, kun työkohde, jossa työntekijä työskentelee Seuren kautta, edellyttää LOVe-/LOP-teoriakoulutuksen tai lääkehoitoluvan suorittamista. Opiskelu on palkallista työaikaa.

Ilmoittautumalla koulutukseen työntekijä sitoutuu tekemään Seuren kautta vähintään 10 työvuoroa 12 kuukauden sisällä koulutukseen osallistumisesta.

Sote-alan Apotti-koulutukset Seuren kautta

Seure järjestää työntekijöilleen mahdollisuuden suorittaa myös muita terveydenhuollon kohteissa tarvittavia koulutuksia, kuten Apotti-potilastietojärjestelmäkoulutukset. Apotti-koulutukseen osallistuminen on mahdollista silloin, kun työkohde, jossa työntekijä työskentelee Seuren kautta, edellyttää Apotti-koulutuksen suorittamista. Ilmoittautumalla koulutukseen työntekijä sitoutuu tekemään Seuren kautta vähintään 10 työvuoroa 12 kuukauden sisällä koulutukseen osallistumisesta.

Laajenna osaamistasi ja työkohdevalikoimaasi

Seure järjestää työntekijöilleen myös eri alojen tutustumisia ja perehtymisiä.

Uusiin tehtäviin voi tutustua muun muassa varhaiskasvatuksessa, opetuksessa ja ruokapalvelualalla. Tutustumiseen valitaan soveltuvimmat hakijat. Onnistuneesti suoritetun tutustumisen jälkeen työnhakija työllistyy Seurelle ja pääsee työskentelemään kyseisissä tehtävissä Seuren kautta.

Perehtymisiä järjestetään muun muassa soten kohteissa, kuten kotihoidossa. Perehdytyksen aikana työntekijä pääsee perehtymään käytännön työhön kyseisessä työkohteessa. Onnistuneen perehdytyksen jälkeen työntekijän on mahdollista työskennellä Seuren kautta kyseisissä työkohteissa. Lue erilaisista työsuhdemuodoista lisää.

Seuren työntekijöiden koulutukset lisätietoineen ja ilmoittautumisineen löytyvät Työntekijän Portaalista.