Työnhakijalle

Tarjoamme töitä maahanmuuttajille ja eri maiden kansalaisille

In EnglishInformation for foreign applicants

Työpaikkoja maahanmuuttajille

Seure on monimuotoinen työnantaja, joka työllistää henkilöitä aina perustuen heidän työosaamiseensa. Olemme ehdottomasti syrjimätön työyhteisö, joka työllistää runsaasti maahanmuuttajia ja eri maiden kansalaisia.

Työskentely Seuressa edellyttää aina työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen- tai ruotsinkielen osaamista.

Työpaikat ulkomaalaisille – Työskentely työluvalla

Henkilöstömme koostuu lähes 100 eri kansalaisuudesta. Työllistämme ulkomaalaisia henkilöitä, joilla on työlupa työskennellä Suomessa. Seuressa työskentelyn edellytys on voimassa oleva työlupa tai muu työskentelyoikeus, sekä tehtävään nähden riittävä kielitaito, osaaminen ja keikkatyöhön sopiva asenne. EU/ETA-maiden kansalaisilta työlupaa ei vaadita.  

Hakeakseen ulkomaalaisella henkilöllä on oltava:

  • Suomalainen henkilötunnus
  • Henkilökohtainen pankkitili palkan maksamista varten
  • Sähköpostiosoite
  • Passi tai muu virallinen henkilöllisyystodistus, jossa näkyy henkilön kansallisuus
  • EU- ja ETA-maiden ulkopuolelta saapuneiden henkilöiden täytyy näyttää todistus oikeudesta tehdä työtä. (Näkyy oleskeluluvassa)
  • Lue lisää:

Työskentely Seuressa edellyttää myös:

Työntekijällä täytyy olla riittävä suomenkielen taito työtehtävien hoitamiseksi. Seuren työt tehdään työkohteissa, esimerkiksi kouluissa ja päiväkodeissa, joissa työkohteen esihenkilö ja asiakkaat saattavat puhua ainoastaan suomea. työvuorojen varausjärjestelmää käytetään suomeksi.

Emme vaadi taidosta erillistä todistusta, vaan kielitaito arvioidaan rekrytoinnin yhteydessä. Hakiessasi Seureen täytäthän työhakemuksen suomeksi ja varaudu työhaastatteluun suomen kielellä

Työntekijällä tulee olla myös älypuhelin, koska työvuorot varataan itse puhelimen kautta.

Saatat olla kiinnostunut näistä