Töitä maahanmuuttajille ja ulkomaalaisille

In English: Information for foreign applicants

Työpaikat maahanmuuttajille

Seure on monimuotoinen työnantaja, joka työllistää henkilöitä aina perustuen heidän työosaamiseensa. Olemme ehdottomasti syrjimätön työyhteisö, joka työllistää runsaasti maahanmuuttajia ja eri maiden kansalaisia.

Työskentely Seuressa edellyttää työtehtävien hoitamiseen riittävää suomenkielen osaamista.

Työpaikat ulkomaalaisille – Työskentely työluvalla

Henkilöstömme koostuu 95 eri kansalaisuudesta. Työllistämme ulkomaalaisia henkilöitä, joilla on työlupa työskennellä Suomessa. Seuressa työskentelyn edellytys on voimassa oleva työlupa tai muu työskentelyoikeus, sekä tehtävään nähden riittävä kielitaito, osaaminen ja keikkatyöhön sopiva asenne. EU/ETA-maiden kansalaisilta työlupaa ei vaadita.  

Hakeakseen ulkomaalaisella henkilöllä on oltava:

  • Suomalainen henkilötunnus
  • Henkilökohtainen pankkitili palkan maksamista varten
  • Sähköpostiosoite
  • Passi tai muu virallinen henkilöllisyystodistus, jossa näkyy henkilön kansallisuus
  • EU- ja ETA-maiden ulkopuolelta saapuneiden henkilöiden täytyy näyttää todistus oikeudesta tehdä työtä. (Näkyy oleskeluluvassa)
  • Lue lisää:

Työskentely Seuressa edellyttää myös:

Työntekijällä täytyy olla riittävä suomenkielen taito työtehtävien hoitamiseksi. Seuren työt tehdään työkohteissa, esimerkiksi kouluissa ja päiväkodeissa, joissa työkohteen esihenkilö ja asiakkaat saattavat puhua ainoastaan suomea. Lisäksi työnhakujärjestelmää ja työvuorojen varausjärjestelmää käytetään suomeksi.

Emme vaadi suomenkielentaidosta erillistä todistusta, vaan kielitaito arvioidaan rekrytoinnin yhteydessä.

Työntekijällä tulee olla myös joko älypuhelin tai pääsy tietokoneelle tai tabletille, koska työvuorot varataan itse puhelimen tai tietokoneen kautta.

< Työskentely yrittäjänä | Työpaikat ulkomaalaisille | Työskentely eri elämäntilanteissa

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.