Työnhakijalle

Työskentele abina tai välivuoden viettäjänä

Lukio takana ja tulevaisuus vielä avoinna? Seuressa voit työllistyä, vaikka ura- tai opiskelusuunnitelmasi olisivatkin vielä kesken. Seure tarjoaa vuosittain töitä sadoille nuorille aikuisille.

Työskentelemällä Seuressa välivuoden aikana hankit tienestejä, ylläpidät hyviä arkirutiineja ja kerrytät arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten. Voit itse määritellä mikä on juuri sinun arkeesi sopiva työmäärä.

Koulunkäynninohjaajan tai lastenhoitajan työt ovat suosittuja välivuositöitä nuorelle. Moni opetustyöstä, hoitotyöstä tai sosiaalialan ammatista kiinnostunut valitsee koulunkäynninohjaajan, lastenhoitajan tai päiväkodin avustajan työn kartuttamaan työkokemusta tulevaisuuden ammattiin. Työt sopivat myös muille aloille tähtääville aloitteellisille ja vastuullisille nuorille.

Edellytämme työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää.

Hakeminen kannattaa eri taustoilla

Työllistyminen Seureen ei vaadi välttämättä tutkintoa tai työkokemusta alan tehtävistä, vaan voit päästä heti töihin vähäisemmälläkin kokemuksella. Seureen lastenhoitajaksi tai koulunkäynninohjaajaksi on mahdollista työllistyä harrastusten kautta saadulla kokemuksella (esimerkiksi partiojohtaja, kerho-ohjaaja, junnujen valmentaja).

Kaikki Seuren työt ovat työehtosopimuksen alaisia. Saat kaikista töistä myös työtodistuksen.

Saatat olla kiinnostunut näistä