Työnhakijalle

Tutustu muihin työtehtäviin

Seuren kautta voi työllistyä esiteltyjen työpaikkojen lisäksi myös kaupunkien muihin tehtäviin, kuten kulttuurin, liikunnan, kiinteistöhuollon ja nuorisotyön tehtäviin.

Aika ajoin haemme tekijöitä myös harvinaisempiin tehtäviin, kuten esimerkiksi kirjastonhoitajan, projektityöntekijän tai nuoriso-ohjaajan tehtäviin.

Seuressa jo työskenteleville mahdollisuus laajentaa tehtäviä

Seuressa jo työskenteleville tarjoamme myös mahdollisuuksia laajentaa tehtävänkuvia uusille alueille oman kiinnostuksen mukaan. Seuressa työskentelyn aloittaneille tulee siis tarjolle vain sisäisesti haettavia tehtäviä ja työsuhteita.

Tällaisia sisäisesti tarjolla olevia työpaikkoja ovat muun muassa iltavahtimestari, koulutilojen valvoja, kiinteistövahtimestari, naulakonhoitaja, järjestyksenvalvoja, kirjastovirkailija, liikunnanohjaaja, museo-opas ja lipunmyyjä.

Töihin Seuren toimistolle

Seure työllistää myös toimistollaan henkilöstöpalvelualan ammattilaisia mm. asiakaspalvelun ja toimistotyön tehtäviin. Lisäksi hallintohenkilöstössämme työskentelee esimerkiksi palkanlaskennan, myynnin, datan, johtamisen ja palveluiden tuottamisen asiantuntijoita.

Aika ajoin haemme myös korkeakouluharjoittelijoita henkilöstöalan tehtäviin.

Lue lisää Seuren tarjoamista henkilöstöpalvelualan työpaikoista.

Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista!