Andra jobbmöjligheter

Vi erbjuder ett brett utbud av jobbmöjligheter utöver jobben sjukvård, skola och dagis. Dessa inkluderar jobb inom kultur, idrott, fastighetsskötsel och ungdomsarbete.

Då och då söker vi också kandidater till mer specialiserade roller som bibliotekarier, projektarbetare och ungdomsvägledare. De flesta av dessa jobb erbjuds först till personer som antingen redan arbetar i Seure eller redan har arbetat som vikarier på en arbetsplats som söker ny personal.

Möjligheter att utöka ditt arbete i Seure

För de som redan arbetar på Seure finns det möjligheter att utöka din roll till nya områden utifrån dina intressen. Dessa nya lediga jobb och anställningsmöjligheter är endast tillgängliga internt för dem som redan har börjat arbeta på Seure.

Några av de interna lediga jobben inkluderar befattningar som nattvakt, skolinrättningschef, fastighetsskötare, rockkontrollvakt, säkerhetsvakt, bibliotekstjänsteman, fitnessinstruktör, museiguide och biljettförsäljare.

För närvarande accepterar vi inte öppna ansökningar för dessa tjänster, utan erbjuder dessa mer sällsynta möjligheter först till våra nuvarande anställda.

Arbeta på Seures kontor för att bygga bättre medarbetarupplevelse

Intresserad av att arbeta på Seures kontor? Seures administrativa personal är ett unikt team av proffs inom arbetsgivar- och kundservice. Dessutom inkluderar vår personal experter inom lönehantering, HR, försäljning, data, ledning och tjänsteproduktion.

Följ våra platsannonser och LinkedIn för att se när vi söker nya yrkesverksamma till vårt administrativa team!