Työnhakijalle

Välinehuoltajan työ

Välinehuoltaja huolehtii sairaanhoidon tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien välineiden puhtaudesta ja käyttövalmiudesta. välinehuoltaja pesee, desinfioi ja pakkaa sekä tarkastaa välineiden ja laitteiden kunnon ja toimivuuden.

Seuressa välinehuoltajan töitä on tarjolla erityisesti erikoissairaanhoidossa HUS:in kohteissa: Meilahden, Jorvin, Lohjan ja Porvoon sairaaloissa, sekä ajoittain myös kaupunkien työkohteissa.

Välinehuoltajan tehtäviin edellytämme välinehuoltajan perus- tai ammattitutkintoa. Rekrytoimme myös opiskelijoita, jotka ovat jo tehneet muutamia harjoittelujaksoja.

Työllistyminen: Suurin osa välinehuoltajan töistä on keikkoja, kestoltaan muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Vuorot sijoittuvat arkeen, aamuihin ja iltoihin. Keikkoja on tarjolla säännöllisesti läpi vuoden ja myös rekrytoimme läpi vuoden välinehuoltajan tehtäviin.

Välinehuoltajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme. Lue lisää välinehuoltajan palkasta.

Soveltuva tausta: Soveltuva alan koulutus, esimerkiksi välinehuoltajan perus- tai ammattitutkintoa, tai alan opiskelija jolla on tehtävistä kokemusta.

Vaaditut luvat ja todistukset:

TES / työehtosopimus:

Välinehuoltajan työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään

Tutustu tarkemmin Seuren sote-tehtäviin ja työkohteisiin pääkaupunkiseudulla.