Työnhakijalle

Vammaistyön ohjaajan työ

Vammaistyön ohjaaja suunnittelee ja toteuttaa kehitysvammaisen asiakkaan hoito-, ohjaus-, tuki- ja kuntoutuspalveluja.

Työnkuva on vammaistyön kohteissa monipuolinen. Tarkoituksena on tukea kehitysvammaisen fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia valmiuksia niin, että hän selviytyy mahdollisimman itsenäisesti elämässä.

Edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkintoa ja alan harjoittelu-/työkokemusta tai vahvaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista vammaistyöstä. Myös kokemusta omaavat opiskelijat voivat työskennellä vammaistyön ohjaajina.

Työllistyminen: Seuressa työkohteina vammaistyössä ovat erilaiset ryhmäkodit, työ- ja toimintakeskukset sekä asumisyksiköt, joissa työtä tehdään pääosin eri-ikäisten aikuisten kehitysvammaisten parissa. Kohteita on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kohteesta riippuen työtä on tarjolla päivä- tai kolmivuorotyönä.

Tehtävään voit hakea Seuren Sote-alan avoimen hakuilmoituksen kautta.

Vammaistyön ohjaajan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme. Lue lisää ohjaajan palkasta.

Soveltuva tausta: Soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkinto (esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja) sekä alan harjoittelu- tai työkokemusta, tai vahva työkokemuksen kautta hankittu osaaminen vammaistyöstä.

Vaaditut luvat ja todistukset:

TES / työehtosopimus:

Vammaistyön ohjaajan työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään

Tutustu tarkemmin Seuren sote-tehtäviin ja työkohteisiin pääkaupunkiseudulla.