Työnhakijalle

Palveluneuvojan työ

Palveluneuvoja auttaa asiakkaitaan etäkäyntien avulla sekä tarvittaessa arvioi asiakkaan avun ja hoidon tarpeen.

Työssään palveluneuvojat muun muassa muistuttavat asiakkaita lääkehoidosta, ruokailusta, ulkoilusta ja verensokerin omatoimisesta mittaamisesta. Etäkäynneillä voidaan myös esimerkiksi ohjata jumppaa. Asiakkaan hälyttäessä apua palveluneuvoja vastaanottaa puhelun ja tekee päätöksen tehtävistä toimenpiteistä sekä ottaa joko yhteyden kotihoitoon ja pyytää heitä käymään paikalla, tai menee tarvittaessa itse paikalle.

Tehtävään on vaatimuksena lähihoitajan tai siihen rinnastettavissa oleva tutkinto, kuten ensihoitaja tai perushoitaja, tai vahva työkokemus kotihoidon alalta. Lähihoitajilta vaaditaan rekisteröityminen Valviran terveyden- ja sosiaalihuollon ammattirekisteriin. Rekrytoimme myös opiskelijoita, kun tietyt opinnot on suoritettu ja kotihoidosta on kertynyt kokemusta. Myös ajokorttia ja ajotaitoa edellytetään. Myös vastaavan palveluneuvojan työtehtäviä on tarjolla sairaanhoitajille.

Työllistyminen: Seuressa palveluneuvojan työkohteina ovat palvelukeskusten hyvinvointipalvelut, joissa tehdään virtuaalisia etäkäyntejä kaupungin kotihoidon asiakkaiden luo. Asiakkaat ovat enimmäkseen vanhuksia, vammaisia ja mielenterveyskuntoutujia.

Turvapuhelinpalvelu puolestaan on kotihälytyspalvelu, jossa asiakas saa yhteyden palveluneuvojaan nappia painamalla ja hälytyksiin vastataan ja tarvittaessa tullaan paikalle ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Tehtävään voit hakea Seuren Sote-alan avoimen hakuilmoituksen kautta.

Palveluneuvojan palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme. Lue lisää palveluneuvojan palkasta.

Soveltuva tausta: Soveltuva alan koulutus, esimerkiksi terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja / ensihoitaja / perushoitaja, tai vahva työkokemus kotihoidon alan tehtävistä.

Vaaditut luvat ja todistukset:

  • Tutkinto- ja työtodistukset
  • Valmistuneelta lähihoitajalta edellytämme Valviran rekisteröintiä
  • Ajokortti
  • Jos työ tehdään sosiaali- ja terveydenhuollon kohteessa: Voimassa oleva rokotesuoja

TES / työehtosopimus:

Palveluneuvojan työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään

Tutustu tarkemmin Seuren sote-tehtäviin ja työkohteisiin pääkaupunkiseudulla.