Avoimet sote-alan työpaikat

Tutustu avoimiin sote-alan työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Sairaanhoitajalla, lähihoitajalla ja alan opiskelijalla on erittäin hyvät työllistymismahdollisuudet Uudellamaalla; Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Seure tarjoaa työmahdollisuuksia myös muun muassa hoiva-avustajille ja ohjaajille.

Työskentelyn voit aloittaa jo opiskeluaikana ja myös eläkeiän ylittäneet konkarit ovat haluttuja työntekijöitä. Seuren kautta voit valita työnteon muodon, joka sinulle sopii: Joustavan keikkatyön, turvallista arkea rakentavan määräaikaisen työn, tai perinteisen vakituisen työsuhteen. Voit tehdä esimerkiksi vain päivävuoroja tai iltavuoroja tai työpäivän silloin, kun se sinulle sopii. 

Keikkatyö on myös suosittu tapa työskennellä päätyön ohella, opiskelijana tai silloin, jos haluat esimerkiksi viettää perheaikaa tai matkustella työn lomassa.

Valmistuneille lähihoitajille ja sairaanhoitajille tarjoamme mahdollisuuksia laajentaa työskentelyä perehdytysten kautta, jolloin voit aloittaa sellaisissa uusissa tehtävissä, joista työ- tai harjoittelukokemusta ei ole kertynyt. Kauttamme voit suorittaa myös Apotti potilastietojärjestelmäkoulutuksen sekä lääkehoitolupakoulutuksia ja näyttöjä.

Seuren kautta hoitaja voi työskennellä myös kohteissa, jotka eivät ole sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteita, kuten asiakkaiden kodeissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia sote-alan työpaikkoja

Eikö sopivaa työpaikkaa löytynyt? Tilaa työpaikkavahtimme tai katso kaikki avoimet työpaikat.

Tutustu sote-alan työtehtäviinTutustu tarkemmin erilaisten sote-työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa pääkaupunkiseudun julkisen terveydenhuolloin keikkatyöt ja määräaikaiset työsuhteet. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Muut toimialat ja uramahdollisuudet