Avoimet työpaikat varhaiskasvatuksen opettajalle

Tutustu varhaiskasvatuksen opettajan avoimiin työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Varhaiskasvatuksen opettajana voit Seuren kautta työskennellä kaupunkien päiväkodeissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Työkohteina varhaiskasvatuksen opettajilla on päiväkodit, asukas- ja leikkipuistot sekä kouluilla toimivat esiopetusryhmät.

Töitä on tarjolla yhden päivän sijaisuuksista koko lukukauden tai- vuoden kestäviin työsuhteisiin. Seuraavan lukuvuoden määräaikaisiin työsuhteisiin rekrytoimme työntekijöitä myös kesän aikana.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia varhaiskasvatuksen opettajan työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettajan työtehtävätTutustu tarkemmin opettajan työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa sinulle varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Saatat olla kiinnostunut näistä