Lastenohjaajaksi oppisopimuksella – Tartu tilaisuuteen, haku 26.6. asti!

Haluatko opiskella varhaiskasvatusalan ammattilaiseksi? Kiinnostaako ura lastenohjaajana, mutta sinulla ei ole alan koulutusta?

Seure tarjoaa nyt mahdollisuuden opiskella lastenohjaajaksi oppisopimuskoulutuksella. Oppisopimukseen kuuluva työ tehdään Espoon päiväkodeissa. Opiskelija työskentelee koulutuksen aikana yhdessä sovitussa päiväkodissa.

Jos koet varhaiskasvatuksen tulevaisuuden alaksesi ja sinulla on aitoa intoa oppia uutta, tässä voi olla tilaisuutesi. Haethan mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 26.6. mennessä. Oppisopimustyö alkaa 1.9.2021.

Hakea voi eri taustoilla, tärkeintä on sopivuus työhön lasten parissa

Lastenohjaaja huolehtii lapsen kokonaisvaltaisesta kasvatuksesta ja hyvinvoinnista. Käytännössä työ on lasten perushoitoa ja hoivaa, askartelun ja leikkimisen ohjaamista, ulkoilun valvomista, lasten auttamista pukeutumisessa ja ruokailussa, sekä vanhempien kohtaamista.

Hakea voit erilaisilla taustoilla, alan koulutusta tai työkokemusta ei siis välttämättä tarvita. Työ sopii sinulle, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kykyä kohdata lapset, lasten vanhemmat ja työkaverit aina positiivisesti ja empaattisesti. Lisäksi hakijalla tulee olla opintojen suorittamiseen ja työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito. Toivomme kaikenikäisiä yli 18-vuotiaita hakijoita.

Oppisopimustyö tehdään arkipäivisin ma-pe. Oppisopimusaikana kuukausipalkka on 2044,3€ / kk + mahdolliset lisät.

Tunnetko henkilön, jolle oppisopimustyö lastenohjaajaksi sopisi? Vinkkaa hänelle hausta!

Henkilöt, jotka ovat jo Seuren työntekijöitä, voivat hakea Keikkanetin kautta sisäisenä hakuna ehdottamalla itseään tilaukseen. Tehtävä löytyy nimikkeellä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.