Keikkalaisen mobiilisovellus on nyt OmaSeure

OmaSeure-mobiilisovellus on seurelaisten kokonaan uudenlainen ja entistä helpompi tapa hoitaa työsuhdeasioita ja varata työvuoroja.

OmaSeure korvaa työntekijöiden aijemmin käyttämän Keikkanetti-palvelun mobiilisovelluksen. Keikkanetti jatkaa työntekijöiden palvelua tietokoneilla. Tulevaisuudessa kaikkien työsuhdeasioiden hoitaminen onnistuu myös mobiilisti kännykällä tai tabletilla.

OmaSeuren kautta hoituu helposti:

  • Toimita dokumentit ja seuraa dokumenttien käsittelyä. Nappaa dokumentista kuva kännykälläsi ja lataa se suoraan OmaSeureen – pääset seuraamaan reaaliajassa dokumentin käsittelyä. (Verokortti ja sairauspoissaolotodistus lähetetään edelleen seure.fi:n kautta.)
  • Hae työvuoroja helposti ja aseta itsellesi suosikkikohteita, jotka saat jatkossa hakutulostesi kärkeen.
  • Tuttuun tapaan voit varata työvuoroja, hallinnoida kalenteria, muokata työvuorojen kellonaikoja, lisätä työvuoroja ja tarkastella tehtyjä ja varattuja työvuoroja.
  • Asiakaspalvelurobotti Seppo palvelee vuorokauden ympäri OmaSeure- sovelluksessa.
  • Löydät suoran linkin koulutuksiin, vapaa- ja loma-anomukseen ja Työntekijän ABC:n OmaSeuresta. Voit myös tilata työtodistuksen, palkkatodistuksen, nimikyltin ja työvaatteet OmaSeuren etusivulla olevan linkin kautta.

Lataa uusi OmaSeure puhelimeesi

Ilmaisen OmaSeure-sovelluksen saat Google Play- ja AppleStore -sovelluskaupoista.

Hae OmaSeuren käyttöohje

Kuvakaappaus OmaSeuren sivusta

Lue lisää: Ohjeet – Näin Keikkanetti ja OmaSeure toimivat.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.