Kesäksi töihin Helsingin kotihoitoon, kesäbonus

Tule kesätyökaveriksi Helsingin kotihoitoon ja tienaa samalla jopa 1300 euroa bonusta! Meillä saat valita milloin työskentelet ja milloin lomailet!

Hakuaika 19.04.2024 – 15.05.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Helsinki

Hei sinä lähihoitaja tai alan opiskelija, joka mietit mihin suunnata kesäksi töihin! Suuntaa Seurelle!

Meillä on sinulle kesän joustavimmat työsuhteet! Valmistuneella lähihoitaja on myös mahdollisuus tienata muhkea kesäbonus!

Tule rohkeasti kesäksi kotihoitoon! Helsingin kotihoidon tiimit odottavat sinua kesätyökaveriksi! 
 

Voit olla hoitotyön konkari, juuri urasi alussa oleva tai vielä opintoja suorittava tuleva lähihoitaja!  Haemme lähihoitajia, joilla on kokemusta kotihoidossa työskentelemisestä sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Haemme myös lähihoitajaopiskelijoita, joten nyt sinulla on oiva mahdollisuus saada arvokasta hoitotyön kokemusta kesän ajalta. 

Helsingin kotihoidon ja kuntouttavan arviointiyksikön työkohteemme sijaitsevat eri kotihoitoyksiköissä ympäri Helsinkiä. Sinä saat valita itsellesi sopivan!

Työ kotihoidossa on vaihtelevaa, vastuullista ja itsenäistä hoitotyötä. Sinulla on joka päivä tukenasi tiimin kokeneet työkaverit, joten apu on aina puhelimen päässä. Vaihteleviin työpäiviisi kotihoidossa sisältyy kotihoidon asiakkaiden perustarpeista huolehtimista, hoidon tarpeen arviointia ja suunnittelua sekä yhteistyötä muiden tukipalveluiden ja asiakkaan läheisten kanssa. Työtehtäviin sisältyy myös lääkehoitoa, hoitosuunnitelmien laatimista ja ylläpitoa. Kuntouttavassa arviointiyksikössä työskentelet kuntouttavan hoitotyön periaatteiden mukaisesti tukien asiakkaan hyvinvointia ja toimintakykyä. 

Asiakaskäynnit hoituvat pääsääntöisesti kävellen, pyörällä tai julkisella liikkuen.

Kesätyöntekijänä saat hyvän perehdytyksen sekä tiimisi tuen. Kesäbonuksen lisäksi taskuun jää roppakaupalla merkityksellisiä kohtaamisia ja iloisia hymyjä. 

” Kesätyöntekijänä sain apua ja tukea aina kun tarvitsin tiimin vastuuhoitajalta. Kaikki sujui jouhevasti ja nyt jatkan Seuren keikkalaisena.”

Seuren kesätyöntekijä 2023

Me Seuressa tarjoamme sinulle:

  • Vapautta ja mahdollisuuden valita juuri sen pituisen kesätyösuhteen, kuin sinä haluat.
  • Työskentelykohteen Helsingin Eteläisestä, Keskisestä, Läntisestä, Lounaisesta, Pohjoisesta, Koillisesta, Itäisestä tai Kaakkoisesta kotihoidosta tai Etelän kuntouttavasta arviointiyksiköstä.  Opiskelijat voivat työskennellä muun muassa Viiskulmassa, Kalliossa, Paloheinässä ja Suutarilassa. Voit valita itsellesi sopivan työkohteen.  
  • Työsuhteen, joka sijoittuu aikavälille 1.5.-30.9.2024. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työskentelysi aloitus- ja lopetusajankohtaan ja milloin pidät vapaata.
  • Työajan, joka on : 38,25 t/vko. Jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työajasta, kerro siitä hakemuksellasi. Työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä (sisältäen aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja).
  • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä tärkeään työhösi.
  • Valmistuneet: Kotihoidon lääkehoitoluvallisen lähihoitajan palkka sijoittuu välille 2 915,37 – 3 206,91 €/kk alkaen 1.5.2024. Kesätyösuhteissa kuukausipalkan lisäksi maksamme työsuhteen pituuden mukaisen 300 -1300 euron kesäbonuksen.
  • Opiskelijat: kotihoidon lähihoitajan palkka sijoittuu välille 2 639,72- 2 903,69 €/kk.
  • Maksamme myös aina mahdolliset vuorotyölisät (AVAINTES). 
  • Työhyvinvointisi tueksi yli 3 kuukauden työsuhteessa työterveyshuoltomme ja ePassin monipuolisen kulttuuri-, liikunta- hyvinvointi- ja työmatkaedun.
  • Mahdollisuuden käydä Apotti-asiakastietojärjestelmäkoulutus
  • Mahdollisuuden suorittaa lääkehoitoluvat, jos olet valmistunut lähihoitaja
  • HUOM! Opiskelijoiden tulee suorittaa toimipaikkakohtainen lääkehoitolupa työsuhteen alussa. 

 Tässä vielä, mitä toivomme sinulta: 

  • olet lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija
  • sinulla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidossa työskentelystä

Onhan sinulla myös:

  • Valviran sosiaali- sekä terveydenhuollon rekisteröinti, jos olet valmistunut lähihoitaja
  • Lähihoitajan lääkehoitolupa (LOP-suoritukset, näytöt ja lääkärin allekirjoittama lääkehoitolupa), jos olet valmistunut
  • Valmius suorittaa opiskelijan toimipaikkakohtainen lääkehoitolupa työsuhteen alussa, jos olet opiskelija
  • Osaamista Apotti-asiakastietojärjestelmän käytössä
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
  • Ajokortti manuaalivaihteisen auton käyttöön on eduksi
  • Edellytämme kaikilta sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltämme  tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 55)


Täytämme kesän työpaikat heti sopivien uusien seurelaisten löydyttyä. Kesätyöhaku päättyy 15.5.2024. Toimi siis nopeasti ja täytä helppo hakulomakkeemme!

Jos jokin asia mietityttää sinua tai sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin! Soita numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastailemme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Jos olet jo Seuren vanha tuttu ja työskennellyt meillä viimeisen viiden vuoden aikana, voit hypätä uuden työhakemuksen yli ja aloittaa tilanteesi kartoittamisen täyttämällä tämä lomake.

Jos olet jo Seuren työntekijä, hae työtehtäviin sisäisen haun kautta OmaSeuressa. OmaSeuren kesätyöhauista löydät tekstin: Tässä työsuhteessa on mahdollisuus saada erillinen kesätyön rekrytointibonus.

Aurinkoista kesän odotusta ja kuulemisiin! 

Terveisin seurelaiset
 

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.