Anu Tuomolin Seuren uudeksi toimitusjohtajaksi – ”Meillä on loistavat edellytykset menestyä kunta-alan työvoimapulan ratkaisijana”

Seure on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 3.3.2022 alkaen. Tuomolin seuraa tehtävässä Anne Sivulaa, joka siirtyi vuoden alussa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen HR-valmistelujohtajaksi.

Anu Tuomolin tuo Seureen vahvaa liiketoimintaosaamista sekä kykyä ja osaamista jatkaa Seuressa viime vuonna aloitettua muutosmatkaa.

”Seuressa minua kiinnostaa mahdollisuus olla mukana tuottamassa keskeisiä palveluita pääkaupunkiseudun asukkaiden arkeen. Tämä antaa minulle selkeän tarkoituksen ja työn merkityksellisyyden tunteen. Seure on vahva, modernilla tavalla toimiva ja alalla tunnettu sekä luotettava yritys, joka toimii kriittisestä työvoimapulasta kärsivillä aloilla. Yrityksentoiminta on vankalla pohjalla ja yksi selkeä vahvuus on omien asiakkaidemme tunteminen. Tämä luo loistavat edellytykset olla mukana ja onnistua kunta-alan tärkeimpien henkilöstöhaasteiden ratkaisemisessa. Keikkatyö on moderni työntekemisen malli, ja Seure pystyy tarjoamaan joustoa niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin arkeen. Win-win on aika hyvä positio yritykselle”, Tuomolin kertoo tunnelmistaan.

Aiemmin Tuomolin on toiminut muun muassa Aktian operatiivisena johtajana ja HR-johtajana sekä Accenturella lukuisissa eri HR-tehtävissä. Uuden toimitusjohtajan valinnassa painottuivat erityisesti kyvykkyydet ymmärtää Seuren monimuotoista liiketoimintaympäristöä sekä modernit johtamismallit.

”Anu saa johdettavakseen erinomaisessa kunnossa olevan yhtiön, jolla on vahva strategia ja suunta mutta myös isot paineet onnistua. Hyvinvointialueiden aloittaminen tuo Seuren toimintaan aivan uudenlaisen elementin, kun liiketoiminta-alue todennäköisesti laajenee ja samaan aikaan pitää varmistaa olemassa olevien toimialojen toimitusvarmuus. Me hallituksessa luotamme siihen, että Anun johdolla Seurella on edessään isoja onnistumisia”, kommentoi Seuren hallituksen varapuheenjohtaja Kimmo Sarekoski.

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on pääkaupunkiseudun kuntia ja sote-yhteenliittymiä palveleva, voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Tuotamme markkinoiden moderneimpia palveluita, joilla päivittäin tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta sadoissa kohteissa hoitotyössä, päiväkodeissa ja kouluissa. Kauttamme työskentelee yli 15 000 aktiivista vuokratyöntekijää, ja toimistollamme Sörnäisissä ja etätyössä toimintaa pyörittää yhteensä yli 200 seurelaista.