Haemme lähihoitajia kotihoitoon – Nyt voit valita pitkän työsuhteen, osa-aikatyön tai keikkatyön

Haemme nyt useita lähihoitajia ja alan opiskelijoita kotihoidon tehtäviin Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen ja Keski-Uudellemaalle. Työntekijä voi nyt valita itse elämäntilanteeseensa sopivan työmuodon.

Helsingin tehtävissä voit valita täyden työajan tai osa-aikaisen työn

Haemme Helsinkiin valmistuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita kotihoitoon kuukausipalkkaisiin, mahdollisimman pitkiin työsuhteisiin. Voit työskennellä täydellä työajalla tai osa-aikaisesti. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville sekä aamu- että iltavuoroihin. Työtehtäviin ja käytäntöihin saat hyvän perehdytyksen kohteessa. Tarkat palkkatiedot löydät työpaikkailmoituksesta.

Vantaalla tarjolla päivä-, ilta- ja viikonlopputöitä

Etsimme Vantaan kiertävään tiimiin lähihoitajia ilta- ja viikonloppupainotteisiin töihin, kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on tehtäviä kotihoidossa ja palveluasumisessa.

Myös keikkatyö- ja perehdytyshaut auki

Haemme runsaasti lähihoitajia kotihoitoon ja hakija voikin valita työn esimerkiksi elämäntilanteensa tai asuinpaikkansa mukaan. Keikkatyö sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai toiseksi työksi. Vakituisia työpaikkoja on puolestaan tarjolla Keski-Uusimaalla; Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa ja Tuusulassa.

Oletko valmistunut lähihoitaja tai opiskelija jota kiinnostaa työ kotihoidossa, mutta sinulla ei ole tehtävien vaatimaa kokemusta? Silloin voit hakea Seureen kotihoidon työntekijäksi perehdytyksen kautta.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.