Muuttuivatko kesäsuunnitelmasi? Sote-kesätyörekrytointi jatkuu yli juhannuksen

Sairaanhoitaja, lähihoitaja ja alan opiskelija, ovatko kesäsuunnitelmasi vielä auki? Vielä ehdit sopia itsellesi kesätyön, joka sopii juuri sinulle.

Keikkailu Seuren kautta on kesätyö, jossa voit itse päättää missä kohteissa, milloin ja paljonko työskentelet. Tarjoamme myös perinteisempiä määräaikaisia kesätöitä.

Selaa sote-alan hakumme. Kerromme kaikkien tehtävien palkat ilmoituksissa.

Keikkailu on joustava vaihtoehto perinteiselle sote-alan kesätyölle

Tarjoamme kesällä 2022 töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille ja alan opiskelijoille. Kesätyön aloitusajankohdan päätät itse ja syksyllä voit joko lopettaa oman aikataulusi mukaan tai jatkaa työntekoa sen mukaan, minkälainen työskentely sinulle sopii.

Voit työskennellä perusterveydenhuollossa Helsingin, Vantaan, Espoon sekä Keski-Uusimaan Sote-kuntayhtymän kohteissa. Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, vammaistyössä, kotisairaalassa ja terveysasemilla.

Erikoissairaanhoidossa voit työskennellä HUS-kohteissa. Tehtäviä on tarjolla päivystyksessä, psykiatriassa, sisätaudeissa ja kirurgiassa.

Tarjoamme lisäksi myös perinteisiä kesätyöpaikkoja määräaikaisina työsuhteina.

Varmista kesätyösi nyt, hakeminen on helppoa

Toivotamme erityisesti lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaopiskelijat tervetulleeksi Seureen kesätyön merkeissä. Hakeminen ja työn aloittaminen on helppoa. Lue lisää kesätyömahdollisuuksista.

Keikkatyössä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot. Työvuorot varaat suoraan mobiilisovelluksen kautta.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.