Sote-osaajien kesärekrytointi jatkuu – Tee 2022 kesätyö keikkatyönä!

Sairaanhoitaja, lähihoitaja ja alan opiskelija, ovatko kesäsuunnitelmasi vielä auki? Haluatko kesätyön, jossa mikään festivaali tai matka ei takuulla jää työn takia väliin?

Keikkailu Seuren kautta on kesätyö, jossa voit itse päättää missä kohteissa, milloin ja paljonko työskentelet.

Keikkailu on joustava vaihtoehto perinteiselle sote-alan kesätyölle

Tarjoamme kesällä 2022 töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja alan opiskelijoille. Kesätyön aloitusajankohdan päätät itse ja syksyllä voit lopettaa oman aikataulusi mukaan tai jatkaa työntekoa sen mukaan, minkälainen työskentely sinulle sopii. Tarjoamme lisäksi myös perinteisiä kesätyöpaikkoja.

Voit työskennellä perusterveydenhuollossa Helsingin, Vantaan, Espoon sekä Keski-Uusimaan Sote-kuntayhtymän kohteissa. Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla.

Erikoissairaanhoidossa voit työskennellä HUS-kohteissa. Tehtäviä on tarjolla päivystyksessä, psykiatriassa, sisätaudeissa ja kirurgiassa.

Varmista kesätyösi nyt, hakeminen on helppoa

Toivotamme erityisesti lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaopiskelijat tervetulleeksi Seureen kesätyön merkeissä. Hakeminen ja työn aloittaminen on helppoa. Lue lisää kesätyömahdollisuuksista.

Sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot. Työvuorot varaat suoraan mobiilisovelluksen kautta.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.