Seure laajentaa toimintaansa Keski-Uudellemaalle

Keski-Uusimaan sote -kuntayhtymä on valinnut sijaisvälityspalvelun tuottajakseen Seure Henkilöstöpalvelut, jonka osaomistajaksi kuntayhtymä samalla tulee.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä hakee synergiaetuja keskitetyllä sijaispalvelulla ja -välityksellä. Kuntayhtymä kokee, että ammatillisesti, nopeasti ja luotettavasti toimiva sijaisvälityspalvelu on välttämätön tuki esimiehille ja työyhteisölle henkilöstövajaustilanteissa. Palvelun tuottajaksi kuntayhtymä on valinnut Seure Henkilöstöpalvelut. Päätöksen myötä Keski-Uusimaan sote -kuntayhtymästä tulee Seuren uusi omistaja yhdeksän muun nykyisen omistajan lisäksi. Seuren tuottama sijaisvälitystoiminta käynnistyy Keski-Uudellamaalla 1.1.2019.

”Seuren kokemusta ja käytössä olevan henkilöstöpoolin laajuutta arvostettiin. Lisäksi Seuren merkittävää roolia Uudenmaan maakunnan valmistelussa pidettiin tärkeänä”, perustelee valintaa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen.

Seuren toimitusjohtaja Anne Sivula on valinnasta iloinen, mutta suhtautuu uuteen isoon asiakkuuteen myös nöyrästi. ”Meillä on pitkälle hiotut, kokemuksen jalostamat käytännöt ja prosessit, mutta ihan yksi yhteen emme toimintamallejamme voi Keski-Uuudellemaalle soveltaa. Keski-Uudenmaan toimialueen pienet ja hajallaan olevat sote-palvelut ovat jotain muuta kuin mihin olemme tiheään asutun pääkaupunkiseudun suurten toimijoiden kanssa tottuneet”, Sivula kertoo.

”Uskon, että meillä on paljon opittavaa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän käytännöistä, joita he ovat menestyksekkäästi ja keskitetysti rakentaneet jo pidemmän aikaa. Odotan yhteistyötämme ja mahdollisuutta kehittää parhaita mahdollisia henkilöstökäytäntöjä Keski-Uudenmaan kanssa.”

Lisätietoja

Anne Sivula
toimitusjohtaja
Seure Henkilöstöpalvelut Oy
040 576 5096
anne.sivula@seure.fi 

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja niiden osakeyhtiöiden sekä HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Seuren kokonaisvaltaisilla henkilöstöratkaisuilla varmistetaan laadukkaat julkiset palvelut sekä työelämä, jossa työntekijä on osaamistaan vastaavassa työssä. Seure välittää työntekijöitä pääkaupunkiseudulla yli 3000 työkohteeseen, kuten sairaaloihin, päiväkoteihin ja kouluihin. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 2 000 seurelaista. Vuosittain yli 1 0000 työntekijää työskentelee Seuren kautta. Seure rekrytoi vuodessa noin 4 000 eri alojen osaajaa.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.