Sosiaalityöntekijä, Vantaa kutsuu! Oletko hakemamme osaaja?

Sosiaalityöntekijä tukee työssään lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia. Haemme nyt useita sosiaalityöntekijöitä asiakkaallemme Vantaan kaupungille.

Tarjolla on uudistettu, avoin ja yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työhösi.

Tarvetta on Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan eri yksiköissä, tiimeissä ja tehtävissä. Uusia sosiaalityöntekijöitä etsitään erityisesti perhepalveluiden yksiköihin, esimerkiksi lastensuojeluun. Hakija voi esittää toiveensa alasta ja yksiköstä.

Hakija voi olla valmistumisen kynnyksellä oleva, vastavalmistunut tai jo sosiaalialan työkokemusta kartuttanut sosiaalityöntekijä. Huomioimme haussa siis myös sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat hakijat, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Työstä houkutteleva myös ulkopaikkakuntalaisille

Houkuttelemme myös ulkopaikkakuntalaisia aloittamaan uuden työn Vantaalla. Jos on miettinyt muuttoa pääkaupunkiseudulle, uusi vakituinen työ on turvallinen tapa tehdä päätös muutosta.

Vantaan kaupunki myös kannustaa päätöstä tarjoamalla muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1 500 euroa kuuden kuukauden jälkeen. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita.

Haethan heti, haku jatkuu 26.11. saakka.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.