Skippaa työhakemus ja työllisty tulemalla paikalle – elokuussa kolme walk in -rekrytointitapahtumaa

Seure järjestää elokuussa 2019 kolme Walk In -rekrytointitapahtumaa.

”Työnhakijasta voi tuntua työläältä ja hankalalta täyttää työnhakulomakkeita yhä uudelleen ja uudelleen ja seuraavaksi odotella mahdollista työhaastattelukutsua. Walk in -rekrytointitapahtumassa jätetään tämä välivaihe kokonaan pois eli työllistyminen on mahdollista yksinkertaisesti tulemalle paikalle. Kaikki paikalle tulevat työnhakijat pääsevät keskustelemaan rekrytoijan kanssa työmahdollisuuksista ja saavat vielä kesän kunniaksi jäätelöt”, kertoo Seure Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Lindén. 

”Walk in -rekrytointitapahtuman ajatuksena on tarjota mahdollisimman helppo ja nopea väylä työllistyä ilman työhakemuksen tai CV:n lähettämistä. Haluamme tarjota työnhakijoille joustavan ja vaivattoman tavan työllistyä ja samalla madaltaa työnhaun kynnystä”, Lindén jatkaa. Seure Henkilöstöpalveluiden kautta päivittäin lähtee töihin lähes 3 000 työntekijää pääasiassa päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin ja kotihoitoon.  

Sijaistarve kasvanut 30 % päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja kotihoidossa 

Yksi syy miettiä erilaisia rekrytointikeinoja on pula päiväkotien, koulujen ja sosiaali- ja terveysalan työntekijöistä. Sijaisten tarve on kasvanut vuoden aikana noin 30 % ja Seure on rekrytoinut työntekijöitä noin 45 % enemmän kuin vuosi sitten. Työntekijöille on kuitenkin edelleen kova tarve päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja kotihoidossa. 

Walk in -rekrytointitapahtumia järjestetään kolme eri alojen työnhakijoille

Kenelle? Opetuksen ja varhaiskasvatuksen työstä kiinnostuneille suomen- ja ruotsinkielisille työnhakijoille
Mitä? Seuren walk in -rekrytointitilaisuus. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, mahdollinen oleskelulupa ja CV, mikäli sinulta sellainen löytyy.
Missä? Seuren toimistolla Sörnäisissä osoitteessa Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki, 1. krs. 
Milloin? Tiistaina 6.8.2019 kello 14.00–17.00  

Kenelle? Ruokapalvelutyöntekijän, kokin tai astiahuoltajan työstä kiinnostuneille työnhakijoille
Mitä? Seuren walk in -rekrytointitilaisuus. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, mahdollinen oleskelulupa ja CV, mikäli sinulta sellainen löytyy.
Missä? Seuren toimistolla Sörnäisissä osoitteessa Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki, 1. krs.
Milloin? Keskiviikkona 14.8.2019 kello 13.30–15.30  

Kenelle? Lähihoitajan ja sairaanhoitajan työstä kiinnostuneille työnhakijoille
Mitä? Seuren walk in -rekrytointitilaisuus. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, mahdollinen oleskelulupa, työ- ja tutkintotodistukset sekä alan opiskelijana koulun läsnäolotodistus ja opintosuoriteote.
Missä? Seuren toimistolla Sörnäisissä osoitteessa Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki, 1. krs.
Milloin? Keskiviikkona 21.8.2019 kello 13.00–16.00