Avoimet sote-alan kesätyöpaikat

Tutustu avoimiin sote-alan kesätyöpaikkoihin

Tekemällä kesätyön Seuren kautta voit itse valita, haluatko työskennellä

  • Kesätyönä määräaikaisena työsopimuksena – Voimme räätälöidä mm. aloitus- ja lopetusaikoja toiveittesi mukaan ja voimme sopia työhön myös tauon lomailua varten.
  • Voit tehdä kesätyön myös keikkailemalla. Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on runsaasti sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot.

Tarjoamme kesäisin töitä eniten lähihoitajille, sairaanhoitajille, lähihoitaja-opiskelijoille ja sairaanhoitaja-opiskelijoille. Opiskelijoilta edellytettävät opinto- ja harjoittelupisteet voit tarkistaa työpaikkailmoituksistamme.

Kesäisin tarjoamme työtä myös terveydenhoitajille, hoiva-avustajille ja ohjaajille sekä sote-alan opiskelijoille. Lue lisää kesän 2024 sote-alan kesätöistä.

Seuren kautta voit työskennellä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa. Kohteita löytyy Helsingin kaupungilta, Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueilta ja HUS-sairaaloista eri kaupungeista. 

Jos kesätyö vaatii Apotti-koulutusta tai lääkehoitolupia, voit suorittaa ne Seuren kautta työskentelyn alussa.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia sote-alan kesätyöpaikkoja

Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti avoimia kesätyöpaikkoja tarjolla, katso kuitenkin kaikki muut avoimet työpaikat täältä.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa pääkaupunkiseudun julkisen terveydenhuolloin keikkatyöt ja määräaikaiset työsuhteet. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.