Töissä Seuressa

Tee kesätyöt joustavasti Seuren kautta

Onko suunnitelmissasi kesätyö pääkaupunkiseudulla tai Uudellamaalla? Helpoin tapa hakea kesätöihin on Seuren kautta! Sinun ei tarvitse olla yhteydessä eri työpaikkoihin, vaan hakemus Seureen aloittaa hakusi.

Tekemällä kesätyön Seuren kautta voit itse valita, haluatko työskennellä

  • Kesätyönä määräaikaisena työsopimuksena – Voimme räätälöidä mm. aloitus- ja lopetusaikoja toiveittesi mukaan ja voimme sopia työhön myös tauon lomailua varten.
  • Voit tehdä kesätyön myös keikkailemalla. Keikkatyössä sinä valitset työpäiväsi, joten mikään kesäsi kohokohdista ei jää väliin. Tarjolla on runsaasti sekä ilta- että aamuvuoroja, valitse sinulle mieluisimmat vuorot. Katso keikkatyöhaut.

Tarjoamme kesäisin töitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, hoiva-avustajille ja ohjaajille sekä sote-alan opiskelijoille. Huomaathan kuitenkin, että kesän 2024 määräaikaisten tehtävän hakuja ei ole vielä lyöty lukkoon. Haettavat nimikkeet voivat vielä vaihdella.

Seuren kautta voit työskennellä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa. Kohteita löytyy Helsingin kaupungilta, Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueilta ja HUS-sairaaloista eri kaupungeista. 

Runsaasti tehtäviä tarjolla koko kesän – Sinä päätät missä, milloin ja paljonko työskentelet

Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi kotihoidossa, seniorikeskuksissa, vammaistyössä, sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa ja terveysasemilla. Erikoissairaanhoidossa tarjoamme työtehtäviä mm. päivystyksessä, psykiatriassa sekä sairaaloiden erilaisilla vuodeosastoilla (mm. sisätaudit ja kirurgia.) Kesällä töitä on tarjolla runsaasti erityisesti kotihoidossa.

Halutessasi voit työskennellä vaikka koko kesän, ja kesätyön jälkeen jatkaa Seuressa sen mukaan, miten työ sinun elämäntilanteeseesi sopii.

Seure on paras tapa aloittaa työnteko jo opiskeluaikana – Myös kesällä

Toivotamme lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaopiskelijat tervetulleeksi Seureen kesätyön merkeissä. Hauistamme löydät tarkemmat tiedot tehtävien edellyttämistä osaamisista.

Jo valmistuneita sote-työntekijöitä autamme tarvittaessa vaadittujen lääkelupien ja potilastietojärjestelmäosaamisen hankinnassa. Kauttamme voi suorittaa mm. Apotti-koulutuksen.

Hakeminen ja työn aloittaminen on helppoa. Näin haet.