Seure.fi tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://seure.fi

Henkilötietojen kerääminen

Sivusto ei kerää kävijöiltään kommentteja eikä henkilötietoja. Sivusto ei tallenna IP-osoitteen tai selaimen versioon liittyviä tietoja.

Jokin kolmas osapuoli, kuten esimerkiksi Facebook tai Google, voi seurata liikkumistasi netissä, jos olet antanut seurantaan luvan ja olet kirjautunut palveluun. Kolmas osapuoli voi tällöin seurata myös siirtymistäsi palvelusta seure.fi:hin ja mahdollisesti kohdentaa sinulle tiedon pohjalta mainontaa.

Osa sivuston sisällöstä on rajattu näkymään vain Seuren työntekijöille. Sisältö näkyy, kun henkilö tunnistetaan saapuvan työntekijöiden ekstranetistä (Keikkanetistä). Sivusto ei yksilöi Keikkanetistä saapuvaa henkilöä eikä kerää hänestä tietoa.

Media ja dokumentit

Sivuston käyttäjä ei voi ladata sivustolle dokumentteja. Sivustolla on työkaluja, joilla käyttäjä itse voi lähettää dokumentteja ja tietoja kolmannelle osapuolelle.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston sivut ja artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi YouTube videoita, esityksiä, lomakkeita tai kuvia). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Seuraamme ja analysoimme sivustomme kävijämääriä. Analytiikka kerää tietoa esimerkiksi kävijöiden käyttäytymisestä sivustolla, istunnon kestosta ja käytetystä verkkoselaimesta. Keräämme myös tietoa siitä, mistä kanavasta kävijä sivustolle saapui. Analytiikka ei kuitenkaan kerää tietoja, jolla kävijä voitaisiin yksilöidä, kuten esimerkiksi IP-osoitteita.

Lisätiedot

Seuren rekisteriselosteisiin voit tutustua täällä. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä viestinta @ seure.fi

Selosteen viimeisin päivitys: 15.1.2021.