Sisäinen työnhaku – seurelaisen väylä uusiin tehtäviin

Näitkö kiinnostavan työpaikkailmoituksen sivuillamme? Jos työskentelet jo Seuressa, voit hakea uusiin tehtäviin helposti sisäisen työnhaun kautta.

Sinun ei siis tarvitse hakea uutta työtä Seure.fi:ssä olevan työpaikkailmoituksen kautta, vaan teet sen kätevästi OmaSeuressa.

Jo Seuressa työskenteleville on sisäisessä haussa tarjolla myös runsaasti työpaikkoja, joita ei avata julkiseen hakuun lainkaan.

Sisäinen työnhaku uusiin kuukausipalkkaisiin tehtäviin

  • Kirjaudu OmaSeureen
  • Siirry kohtaan Haku. Varmista, että yläosassa olevassa haun päivämäärärajauksessa on tarpeeksi myöhäinen loppumisaika, esimerkiksi vuoden loppuun.
  • Aktivoi näkyviin vain soveltuvat vuorot. Soveltuvat työvuorot ovat sinulle sopivia, usein pidempiä työrupeamia, joita et voi suoraan varata.
  • Tutustu tehtävään avaamalla työvuoron tiedot. Jos sinulla on tehtävästä kysyttävää, varaa tehtävän kautta puhelinaika tai ota yhteyttä OmaSeuren viestillä.
  • Hae tehtävään painamalla Haen työtä -painiketta. Seure valitsee työntekijän määräaikaiseen työsuhteeseen. Saat vahvistuksen työsuhteesta, jos sinut valitaan hakemaasi työhön. Mikäli sinua ei valita hakemaasi työhön, saat siitä ilmoituksen sovellukseen.

Hakusi tehtävään on automaattisesti voimassa niin kauan, kun tehtävä on OmaSeuressa haettavana. 

Sisäinen työnhaku uusiin keikkatöihin

Sinulle sopivat keikat ovat tarjolla OmaSeuressa koko ajan. Sinulle tarjolla olevien keikkojen määrää voit lisätä laajentamalla työskentelyaluettasi tai työnimikkeitäsi.

Työskentelyalueitasi voi lisätä ja muokata OmaSeuressa itse. Työnimikkeittesi laajentamista voit pyytää tällä lomakkeella.

Tarjoamme työntekijöillemme myös koulutuksia ja perehdytyksiä, joiden kautta omia tehtäviä voi laajentaa.

Lue lisää