Vuokratyöntekijä, lähetä verokorttisi seure.fi:n tiedostojenlatauspalvelussa

Kehitämme jatkuvasti työntekijöidemme palveluja helppokäyttöisemmiksi. Seuren vuokratyöntekijät voivat nyt toimittaa sairauspoissaolotodistuksena ja verokorttinsa kätevästi ja tietoturvallisesti suoraan seure.fi-sivujen lataustyökalulla. Tietoturvasyistä tiedostojen lähettäminen sähköpostilla loppuu. Jatkossa sairauspoissaolotodistuksen ja verokortin voi lähettää seure.fi:n lisäksi edelleen postitse, tai ne voi tuoda Seuren toimistolle.

Lähetä todistukset huolehtimatta tiedostokoosta

Hyvälaatuisen todistuskopion lähettäminen onnistuneesi ei ole enää sähköpostin kantokyvystä kiinni. Dokumentit voi lähettää suoraan tietokoneelta tai puhelimesta nettisivujen kautta, ilman sähköpostia tai liitetiedostoja.

Saat vuoden 2019 verokortin joulukuussa 2018

Vuoden 2019 verokortti tulee automaattisesti voimaan 1.2.2019. Seuren vuokratyöntekijöiden, jotka ovat tehneet työtä Seuren kautta vuonna 2018, ei tarvitse tehdä mitään. Seuren reservissä olevien työntekijöiden, jotka eivät ole saaneet palkkaa Seuren kautta vuonna 2018, tulee toimittaa uusi verokortti.

Veroprosenttinsa voi tarkistaa ja uuden verokortin tilata uuden Verohallinnon OmaVero-palvelussa. Verokortissa on nyt vain yksi tuloraja koko vuoden palkoille ja samaa verokorttia käytetään kaikille palkkatuloille. Seuren keikkatyöntekijöiden on erittäin tärkeää seurata tulorajaansa ja tarvittaessa muuttaa verokorttiaan myös vuoden aikana.

Kehitystyömme jatkuu

Tällä hetkellä seure.fi:n latauspalvelu on tarkoitettu vain vuokratyöntekijöiden sairauspoissaolotodistusten ja verokortin toimittamiseen. Vuonna 2019 uudistamme työntekijöiden palveluja lisää.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.