Avoimet työpaikat hoiva-avustajalle

Tutustu hoiva-avustajan avoimiin työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Hoiva-avustajalla on hyvät työllistymismahdollisuudet Uudellamaalla; Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Seuren kautta hoiva-avustajille on tarjolla työtä vanhustyössä, kuten seniorikeskuksissa ja tuetun asumisen kohteissa.

Työskentelyn voit aloittaa jo opiskeluaikana ja myös eläkeiän ylittäneet konkarit ovat haluttuja työntekijöitä. Seuren kautta voit valita työnteon muodon, joka sinulle sopii: Joustavan keikkatyön, turvallista arkea rakentavan määräaikaisen työn, tai perinteisen vakituisen työsuhteen. Voit tehdä esimerkiksi vain päivävuoroja tai iltavuoroja tai työpäivän silloin, kun se sinulle sopii. 

Keikkatyö on myös suosittu tapa työskennellä päätyön ohella, opiskelijana tai silloin, jos haluat esimerkiksi viettää perheaikaa tai matkustella työn lomassa.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia hoiva-avustajan työpaikkoja

Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti avoimia hoiva-avustajan tehtäviä tarjolla, katso kuitenkin kaikki muut avoimet soten työpaikat täältä.

Eikö nyt auki olevista hausta löytynyt sinulle mieleistä? Tilaa itsellesi sähköposti tai uutiskirjekooste uusista avautuvista hauista.

Hoiva-avustajan työtehtävätTutustu tarkemmin hoiva-avustajan työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa pääkaupunkiseudun julkisen terveydenhuolloin keikkatyöt ja määräaikaiset työsuhteet. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Muita kiinnostavia työtehtäviä sinulle