Haut varhaiskasvatuksen ja opetuksen tehtäviin keväälle 2021 käynnissä

Seure hakee nyt runsaasti lastenhoitajia, avustajia, koulunkäyntiavustajia, erityiskoulunkäyntiavustajia ja oppilashoitajia kevätlukukaudeksi 2021 pääkaupunkiseudun peruskouluihin ja päiväkoteihin.

Määräaikaisia työsuhteita on tarjolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tehtäviä.

Hakea voi erilaisilla taustoilla

Työ lasten ja nuorten parissa on haastavaa mutta palkitsevaa. Tehtäviin voi hakea erilaisilla taustoilla; Alan koulutuksella, alan työkokemuksella tai muuten kertyneellä kokemuksella lasten parissa toimimisesta. Tärkeintä työssä on aito halu ja motivaatio työskennellä lasten kanssa.

Työpaikkoja eri elämäntilanteisiin

Työskentely Seuressa on mahdollista eri elämäntilanteessa. Tehtäviin voi hakea silloin, kun muut urasuunnitelmat ovat vaiheessa tai katkolla, tai kun haluat työskennellä muiden tärkeiden elämänalueittesi rinnalla. Työt sopivat esimerkiksi välivuoden viettäjälle ja alan vaihtajille, mutta myös etäopiskelun ohessa, lomautetulle ja perheaikaa arvostaville henkilöille.

Haemme kaikenikäisiä työntekijöitä. Edellytämme tehtäviin joko alan koulutusta, työkokemusta samankaltaisesta tehtävästä tai muuta kokemusta lasten parissa toimimisesta. Hakemamme henkilöt ovat vastuullisia ja omatoimisia, ja heillä on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.