Työ Seuressa lasten parissa

Tule tekemään merkityksellistä työtä lastenhoitajana tai koulunkäyntiavustajana.

Innostaako sinua ajatus työskentelystä lasten kanssa päiväkodeissa tai kouluissa? Tarjoamme määräaikaisia työsuhteita ja keikkatöitä Espoon, Helsingin ja Vantaan kunnallisissa peruskouluissa ja päiväkodeissa.

Jos olet kiinnostunut ja motivoitunut työskentelemään päiväkodeissa tai kouluissa Seurella voi olla sinulle tarjolla töitä lasten parissa lastenhoitajana tai avustajana päiväkodeissa, tai koulunkäyntiavustajana peruskouluissa.

Töitä lukukaudeksi tai työvuoroja kuten sinulle sopii

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä pidemmässä työsuhteessa, vaikka koko lukukauden ajan samassa kohteessa. Pidemmässä työsuhteessa voi työskennellä, jos haluaa kuukausipalkkaisen varmuuden. Meillä voi myös työskennellä keikkailijana oman aikataulun mukaan. Keikkatyö tai lyhyet sijaisuudet sopivat esimerkiksi opintojen tai muun elämän oheen. Lue lisää Seuren eri työsuhdemuodoista.

Työskentele eri elämäntilanteissa

Uudelle uralle, edessä ensimmäinen työpaikka tai tulevaisuus vielä avoinna? Työskentely Seuressa on mahdollista eri elämäntilanteessa. Tehtäviin voi hakea silloin, kun muut urasuunnitelmat ovat vaiheessa tai katkolla, tai kun haluat työskennellä muiden tärkeiden elämänalueittesi rinnalla.

Työt sopivat esimerkiksi välivuoden viettäjälle, ensimmäiseksi työpaikaksi ja alan vaihtajille, mutta myös etäopiskelun ohessa, lomautetulle ja perheaikaa arvostaville henkilöille.

Voit työskennellä elämäntilanteesi mukaan, esimerkiksi ensin kokonaisia lukukausia, ja jos haluat jatkaa kouluttautumista alalle, voit jatkaa keikkatyöntekijänä opiskelujesi ohella. Työ Seuressa myös kerryttää arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten.

Käytä kieliosaamisesi hyväksi

Seuren kautta voit myös työskennellä ruotsinkielisissä päiväkodeissa ja kouluissa; Päiväkodeissa lastenhoitajana (barnskötare) tai avustajana (assistent), sekä kouluissa koulunkäyntiavustajana (skolassistent) tai iltapäiväkerhossa (eftermiddagsklubbar).

Hakemalla ruotsinkielisiin tehtäviin tai valitsemalla ruotsinkieliset tehtävät suomenkielisten tehtävien rinnalle sinulle avautuu runsaammin erilaisia työmahdollisuuksia. Lue lisää: Ett meningsfullt arbete tillsammans med barn.

Ruotsin osaamisella olet haluttu kollega, pääset käyttämään kieltä työssäsi ja kartutat myös omaa osaamistasi. Ruotsia äidinkielenä emme vaadi.

Lue työstä ruotsinkielisissä päiväkodeissa ja kouluissa lisää täällä: SmåbarnspedagogikUndervisningsområde.