Työ Seuressa lasten parissa

Innostaako sinua ajatus työskentelystä lasten parissa päiväkodeissa tai kouluissa? Me Seurella tarjoamme kuukausipalkkaisia työsuhteita sekä keikkatöitä Espoon, Helsingin ja Vantaan kunnallisissa peruskouluissa ja päiväkodeissa. Tutustu mahdollisuuksiin.

Jos olet kiinnostunut ja motivoitunut työskentelemään päiväkodeissa tai kouluissa on Seure silloin loistava valinta työllistyä pääkaupunkiseudulle. Kauttamme työskentelee tuhansia seurelaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajina, avustajina sekä koulunkäynninohjaajina. Lue lisää, meillä on sinulle sopivia työkuvioita.

Luo itsellesi yksilöllinen työura

Haluatko keikkailla joustavasti vai sittenkin pidemmässä työsuhteessa? Meillä on tarjolla molempia. Voit työskennellä pidemmässä työsuhteessa, vaikka koko lukukauden ajan samassa kohteessa. Tällöin viikkotyötuntisi ovat sovittu etukäteen ja työkohde pysyy samana. Jos taas haluat keikkailla, voit valita työvuorosi ja työkohteet vapaasti omiin aikataulujesi mukaan. Keikkatyö sopii erityisen hyvin muun muassa opiskeluiden tai muun elämän oheen. Lue lisää eri työsuhdemuodoista.

Työskentele eri elämäntilanteissa

Uudelle uralle, edessä ensimmäinen työpaikka tai tulevaisuus vielä avoinna? Työskentely Seuressa on mahdollista eri elämäntilanteessa. Tehtäviin voi hakea silloin, kun muut urasuunnitelmat ovat vaiheessa tai katkolla, tai kun haluat työskennellä muiden tärkeiden elämänalueittesi rinnalla.

Työt sopivat esimerkiksi välivuoden viettäjälle, ensimmäiseksi työpaikaksi ja alan vaihtajille, mutta myös etäopiskelun ohessa, lomautetulle ja perheaikaa arvostaville henkilöille.

Voit työskennellä elämäntilanteesi mukaan, esimerkiksi ensin kokonaisia lukukausia, ja jos haluat jatkaa kouluttautumista alalle, voit jatkaa keikkatyöntekijänä opiskelujesi ohella. Työ Seuressa myös kerryttää arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten.

Tutustuminen siivittää uudelle uralle

Työhön tutustuminen on hyvä keino aloittaa työnteko silloin, kun motivaatio työhön on suuri, mutta aiempaa osaamista tai alan työkokemusta ei ole vielä kertynyt. Tutustumisen kautta henkilö tutustuu käytännössä Seuren työtehtävään ja saa valmiudet toimia keikkatyöntekijänä. Tutustumisessa asenne ratkaisee ja onnistuneen tutustumisen jälkeen voit aloittaa työskentelyt.

Käytä kielitaitoasi hyväksi

Seuren kautta voit myös työskennellä ruotsinkielisissä päiväkodeissa ja kouluissa; Päiväkodeissa lastenhoitajana (barnskötare) tai avustajana (assistent), sekä kouluissa koulunkäynninohjaaja (skolassistent) tai iltapäiväkerhossa (eftermiddagsklubbar).

Hakemalla ruotsinkielisiin tehtäviin tai valitsemalla ruotsinkieliset tehtävät suomenkielisten tehtävien rinnalle sinulle avautuu runsaammin erilaisia työmahdollisuuksia.

Ruotsin osaamisella olet haluttu kollega, pääset käyttämään kieltä työssäsi ja kartutat myös omaa osaamistasi. Ruotsia äidinkielenä emme vaadi. Lue ruotsinkielisistä tehtävistä lisää.