Sairaanhoitajille uusia työmahdollisuuksia Katriinan sairaalassa

Kiinnostavatko uudet työtehtävät sairaalaympäristössä? Haemme nyt useita sairaanhoitajia kk-palkkaisiin pitkiin työsuhteisiin Katriinan sairaalaan Vantaalle.

Voit itse valita työsuhteen pituuden; kolmen kuukauden rupeamasta vuoden työsuhteeseen asti, ja Seuressa voit jatkaa myös sen jälkeen halutessasi.

Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia.

Tehtävissä tehdään täyttä työaikaa ja joko kaksivuorotyötä tai kolmivuorotyötä. Sairaanhoitajan palkka tehtävässä on 2 634,47 €/kk + kokemus- ja vuorotyölisät.

Tehtäviin voivat hakea valmistuneet sairaanhoitajat sekä valmistumassa olevat sairaanhoitajaopiskelijat. Tehtävissä tarvitaan Love- pohjaisia lääkehoitolupia ja Apotti-potilastietojärjestelmän tuntemusta. Tarvittaessa voit suorittaa luvat kouluttautua Apotti-osaajaksi työsuhteen alussa Seuren kautta.

Haku tehtäviin on auki 14.12.2021 saakka.

Seuren kautta omaan elämäntilanteeseen sopiva työsuhde

Paitsi keikkatöitä, Seure tarjoaa useilla aloilla myös määräaikaisia työsuhteita. Määräaikaiset työsuhteet muutamasta kuukaudesta yli vuoteen sopivat silloin, kun halutaan kuukausipalkkaisen työsuhteen turvallisuutta ja säännöllisyyttä, mutta omalla uralla halutaan tehdä vielä valintoja. Lue lisää Seuren eri työsuhdemuodoista.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.