”Urheilukulttuurilla ja keikkatyöllä on paljon opittavaa toisiltaan” – Seure ja Urheilumuseo yhteistyöhön

Seure ja Urheilumuseo aloittavat yhteistyön, joka nostaa esiin yhteiskunnan kannalta merkityksellistä työtä niin urheilussa kuin keikkatyössäkin. Ainutlaatuinen yhteistyö mahdollistaa seurelaisille elämyksellisiä ja ennen kokemattomia sisältöjä urheilun kansalliskokoelmasta.

Urheilumuseon kumppaniyhteisö laajenee, kun henkilöstöpalveluyritys Seure liittyy mukaan urheilun ja liikunnan kulttuurityöhön. Seure Henkilöstöpalvelut Oy on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista kuukausien mittaisiin työsuhteisiin. Seuren tehtävä ja päämäärä on turvata asiakkaidensa henkilöstön saatavuus. Seure tarjoaa palveluita ainoastaan omistaja-asiakkailleen ja toimii Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien sekä Helsingin, Uudenmaan ja Keski-Uudenmaan sairaanhoitopiirien alueilla.

Urheilumuseosäätiön johtaja Jukka-Pekka Vuori korostaa tähtihetkien taustalla olevien ihmisten merkitystä yhteiskunnassa ja urheilukulttuurissa.

– Urheilu on täynnä tarinoita tähtihetkien ja sankaruuden taustoista. Seuren työntekijät ja Seuren välittämät työntekijät tekevät yhteiskunnan toiminnan varmistamiseksi todella merkityksellistä työtä. Tähtihetkenä tässä työssä on se, että asiakkaat saavat hoivaa, opetusta tai hyvää palvelua. Tämän hetken taustalla on aina ihminen – aivan kuten urheilun tähtihetkien taustallakin on valmentaja, huoltaja tai se urheilijan läheinen hieroja. Haluamme tuoda julki ja nostaa tätä merkityksellistä työtä urheilun tarinoiden kautta.

Seuren markkinointi ja viestintäjohtajan Ilari Viippolan mukaan yhteistyö osuu hienoon vaiheeseen Seuren toiminnassa.

– Aloitamme hienon sisällöllisen yhteistyön, joka tukee tavoitteitamme nostaa keikkatyön merkitystä ja ainutlaatuisuutta. On ollut mielenkiintoista huomata, kuinka paljon näiden kahden hyvin erilaisen toimintamaailman ja kulttuurin välillä on yhteistä ja opittavaa toisiltaan. Seurelaiset pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Näemme, että myös Urheilumuseon suomalaisen urheilukulttuurin tarinoiden kautta voimme viestiä näistä tärkeistä teemoista sidosryhmillemme. Meille on myös tärkeää saada tarjota seurelaisille mahdollisuuksia inspiroitua merkityksellisistä tarinoista myös oman työpiirin ulkopuolelta.

Nyt allekirjoitettu kaksivuotinen yhteistyösopimus tarkoittaa monipuolisten digitaalisissa kanavissa julkaistavien sisältöjen lisäksi elämyksiä Seuren työntekijöille. Urheilumuseo on räätälöinyt #seurensankarit-nimisen elämysopastuksen, johon seurelaiset pääsevät osallistumaan yhteistyön aikana.

Lisätietoja:

  • Urheilumuseosäätiön johtaja Jukka-Pekka Vuori, puh. 050 598 7064
  • Seuren viestintä- ja markkinointijohtaja Ilari Viippola, puh. 040 559 1298

Urheilumuseo on maailmalla ainutlaatuinen kokonaisuus. Tallennamme, tutkimme ja esittelemme suomalaista liikuntakulttuuria huikeista menestyshetkistä aina arkiliikunnan iloon. Uudistettu pysyvä näyttely kertoo kävijöille Suomea rakentaneita urheilun tarinoita suurten tunteiden ja uusien näkökulmien kautta. www.urheilumuseo.fi

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on pääkaupunkiseudun kuntia ja sote-yhteenliittymiä palveleva voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Tuotamme markkinoiden moderneimpia palveluita, joilla päivittäin tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta sadoissa kohteissa hoitotyössä, päiväkodeissa ja kouluissa. Kauttamme työskentelee yli 15 000 aktiivista vuokratyöntekijää.