Sano JOO mihin haluat – Seure tarjoaa vapauden valita

Mielestämme työn tulee sopia kunkin omaan elämään sen sijaan, että elämä pitäisi sovittaa työn muotoiseksi.

Tammikuussa 2022 starttaavalla Sano JOO -kampanjalla haluamme kertoa keikkatyön ja määräaikaisen työn tuomista eduista työntekijöidemme arkeen.

Työntekijöillämme on eniten mahdollisuuksia esimerkiksi työskennellä ekstraa muun työn ohella, sovitella työnsä opiskelun, perhe-elämän tai harrastusten ympärille, valita pelkkiä päivävuoroja, pitää työskentelystä taukoja tarpeensa mukaan, työskennellä eläkkeellä ja valita itse missä haluaa työskennellä.

Koska alojemme keikkatarjonta on laajin pääkaupunkiseudulla, työntekijöillä on aito vapaus valita ja sanoa joo niihin juttuihin mitä haluaa. Arkeensa selkeitä raameja ja työyhteisöä kaipaaville tarjoamme jatkuvuutta ja tuttuja työkohteita. Työntekijämme päättää.

Lue lisää kampanjasivulta

Sano JOO näkyy diginä ja katukuvassa

Sano JOO mihin haluat -kampanja näkyy runsaasti pääkaupunkiseudulla tammi-huhtikuun aikana. Kampanjassa kerromme Seuren tarjoamista työmahdollisuuksista ja houkuttelemme sosiaali- ja terveydenhuollon, opetuksen, varhaiskasvatuksen sekä palvelualojen osaajia sanomaan Joo työlle Seuressa.

Rekrytoimalla ja tarjoamalla sujuvuutta myös nykyisille työntekijöillemme pyrimme auttamaan asiakkaitamme työntekijäpulan aiheuttamissa haasteissa.

Seuren kautta työsuhde, johon voit luottaa

Seuren kautta sinulle avautuvat laajat mahdollisuudet keikkailuun tai kuukausipalkkaisiin tehtäviin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja HUS-kohteissa. Olemme luotettava työnantaja, jonka kautta työskentelee aktiivisesti yli 16 000 osaajaa vakituisesti tai esimerkiksi opiskelun, eläkkeellä olon tai muun työnteon ohella.

Tutustu Seureen työnantajana