Vuoden 2021 parhaat työkohteet on valittu

Seuren työntekijät ovat jälleen käyttäneet aktiivisesti mahdollisuuttaan vaikuttaa ja jättäneet ehdotuksensa omista suosikkityökohteistaan! Ehdotusten ja perusteluiden pohjalta onkin nyt valittu vuoden 2021 parhaat työkohteet sosiaali- ja terveydenhuollossa, varhaiskasvatuksessa, opetuksessa ja palvelualoilla sekä paras ruotsinkielinen kohde.

Marras-joulukuun aikana toteutettu kysely keräsi lähes 600 vastausta, ja annetuissa perusteluissa korostuvat erityisesti vastaanottoon ja työhyvinvointiin liittyvät tekijät – hyvä perehdytys, tasa-arvoinen kohtelu, arvostuksen tunne sekä palautteen tärkeys. Kiitos kaikille vastanneille! Vuoden 2021 parhaat työkohteet löydät alta. Esittelemme voittajat tarkemmin vielä helmi-maaliskuun aikana, joten muista seurata julkaisujamme.

Sosiaali- ja terveydenhuolto – Etelä-Leppävaaran kotihoito

Etelä-Leppävaaran kotihoito on kestomenestyjä ja saanut vuodesta toiseen kiitosta seurelaisten keskuudessa. Jo 2019 kohde sijoittui toiseksi ja tällä kertaa on Etelä-Leppävaaran kotihoidon vuoro napata itselleen vuoden parhaan sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteen titteli! Poikkeusvuoden erityismaininta menee Helsingin kaupungin epidemiologiselle toiminnalle, jonka riveissä seurelaisia on työskennellyt tartunnanjäljittäjinä.

Lue lisää Etelä-Leppävaaran kotihoidosta tästä.

Varhaiskasvatus – Merenkulkijan päiväkoti

Merenkulkijan päiväkoti on 1989 toimintansa aloittanut varhaiskasvatuksen yksikkö Espoonlahdessa. 5 lapsiryhmää käsittävä kohde saa seurelaisilta kiitosta erityisesti lämpimästä ja välittävästä ilmapiiristään.

Lue lisää Merenkulkijan päiväkodista tästä.

Opetus – Jokiniemen koulu

Yli 800 oppilaan Jokiniemen yhtenäiskoululla on Vantaan Tikkurilassa kolme toimipistettä. Seurelaiset ovat tärkeä voimavara koulun päivittäisessä arjessa, ja heitä työskenteleekin esimerkiksi koulunkäyntiavustajina, oppilashoitajina sekä sijaisopettajina.

Palvelualat – Sellosali

Leppävaaran kulttuurin kehtona toimiva Sellosali sijaitsee Sellon kauppakeskuksen yhteydessä. Seurelaisia talossa työskentelee tavanomaisesti aulapalvelussa, lipunmyynnissä sekä vahtimestareina.

Lue lisää Sellosalista tästä.

Ruotsinkielinen työkohde – Daghemmet Sockenstugan

Daghemmet Sockenstugan sijaitsee Helsingin Konalassa Sockenbacka Lågstadieskolanin naapurissa. Kolmen lapsiryhmän päiväkodissa maailmaa katsotaan lasten silmin ja tämä näkyy seurelaisten perusteluiden mukaan myös arjen tekemisessä – lasten hyvinvointi on kaikki kaikessa.

Seure onnittelee kaikkia voittajakohteita!