Uudistunut Seure.fi kutsuu työnhakuun

Seuren verkkosivut, seure.fi, ovat uudistuneet. Samalla uudistui työpaikkailmoitusten listaus ja selaus. ”Uudistustarve lähti sekä teknisistä muutostarpeista että varautumisesta tuleviin työelämän muutoksiin,” kertoo Seuren viestintäasiantuntija Emma London. ”Seure.fi jatkaa rekrytointimme kulmakivenä ja siksi halusimme varmistaa, että sivustomme toimii nopeasti ja luotettavasti.”

Itseä kiinnostavat työt löytyvät nopeammin

Uudella sivulla työpaikkoja voi selata useammalla hakukriteerillä ja hakija voi myös esimerkiksi valita, haluaako hän nähdä ruotsinkielisiä ilmoituksia. ”Halusimme parantaa työpaikkojen hakukokemusta,” London kertoo. ”Hakemisen tapa on nyt tutumpi ja työnhaku on helppo aloittaa heti aloitussivulta.”

Työtehtävien kuvauksista hyötyä kaikille hakijoille

Uudistettu Seure.fi antaa myös enemmän tilaa työpaikkojen kuvauksille. ”Uskon, että laadukkaista työpaikkakuvauksistamme on hyötyä sekä työnhakijoillemme, että kaikille alan työntekijöille, jotka pohtivat työnkuvaansa ja ehkä omien tehtävien laajentamista,” London sanoo. ”Näin hyvää koottua tietoa erilaisten töiden toimenkuvista ei muualla ole tarjolla.”

Sivujen ilme jatkuu tuttuna, mutta esimerkiksi sivuston kielen vaihto on nyt omana kohtanaan sivuilla. Sivuston kieliversioita on myös laajennettu ja uudistus mahdollistaa tulevaisuudessa myös uusien kielien lisäämisen sivustolle.

Tarjolla runsaasti tietoa silloin kun sitä tarvitaan

Seure panostaa neuvontaan ja tiedotukseen niin, että tarvittava tieto on saatavissa heti, kun tarve tiedolle syntyy. Tästä esimerkkinä sivustolla aloitti toimintansa jo keväällä asiakaspalvelubotti Seppo.

”Joskus oikean tiedon paikka on pienestä kiinni,” London sanoo. ”Jos esimerkiksi työntekijämme etsii sivuiltamme yhteystietoja kysyäkseen seuraavaa palkkapäiväänsä, yhteystietosivun huomiobanneri kertoo sen hänelle jo ennen soittoa.”

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.