Vuoden 2022 parhaat työkohteet on valittu

Seuren työntekijät ovat jälleen jakaneet kiitosta sinne, minne kiitos kuuluu. Toisin sanoen sosiaali- ja terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen parhaat työkohteet sekä paras ruotsinkielinen kohde on ehdotusten pohjalta valittu.

Perusteluissaan työntekijät painottavat itselleen tärkeitä teemoja, joita ovat usein esimerkiksi vastaanotto ja perehdytys sekä tasa-arvoinen kohtelu ja työn arvostus. Vuoden 2022 osalta vastauksissa korostuivat myös jaksamiseen liittyvät tekijät; sopiva työn määrä, kiireettömyyden tunne sekä johtaminen.

Alkuvuoden aikana toteutettuun kyselyyn otti osaa noin 660 työntekijää. Kiitos kaikille vastanneille! Voittajakohteet esittelemme tarkemmin vielä kevään aikana.

Mikä tekee hyvästä työkohteesta parhaan? Kysyimme asiaa kahden voittajakohteen, Kustaankartanon ja Sellosalin, edustajilta.

Sosiaali- ja terveydenhuolto – Kustaankartanon seniorikeskus, Helsinki

Puistomaisessa miljöössä Oulunkylässä sijaitseva Kustaankartano on monipuolisten palvelujen seniorikeskus, jonka arjessa seurelaiset ovat päivittäin vahvasti läsnä. Ympärivuorokautisen palveluasumisen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu esimerkiksi laitoshoidon osastoja, arviointi- ja kuntoutuosasto, päivätoimintayksikköjä sekä palvelukeskus. Erityisesti keikkalaisen lämmin vastaanotto saa kiitosta yli osastorajojen.

”Henkilökunta 10+, ilo tehdä töitä heidän kanssaan.”

Varhaiskasvatus – Päiväkoti Lehdokki, Vantaa

Tikkurilan ytimessä sijaitseva Lehdokin päiväkoti koostuu neljästä lapsiryhmästä, joiden käytössä on toimivat ja viihtyisät tilat. Juuri kodinomaisuus, työyhteisön henki sekä erinomaiset kulkuyhteydet ovat tekijöitä, joita seurelaiset arvostavat perusteluissaan korkealle.

”Työyhteisö otti kivasti vastaan ja arvostaa työpanosta. Mahdollisuus vetää myös pienryhmätoimintaa.”

Opetus – Laakavuoren ala-aste, Helsinki

Vaikka keikka uudessa kohteessa välillä onkin hyppy tuntemattomaan, niin Laakavuoren ala-asteen koululle työntekijän ei tarvitse lähteä takki auki! Opetuksen vuoden työkohde onkin kunnostautunut siinä, että keikkalainen tietää jo etukäteen, mihin on tulossa ja mitä päivään kuuluu. Tämä vaikuttaa osaltaan siihen, että seurelaiset kokevat olevansa tärkeä ja arvostettu osa 250 oppilaan koulun arkea.

”Infotaan hyvin päivän kulusta. Jo keikkailmoituksessa on tietoa, mikä auttaa päivään valmistautumisessa.”

Palvelualat – Sellosali, Espoo

Leppävaarassa toimivaa Sellosalia voi turvallisin mielin kutsua keikkalaisten suursuosikiksi, sillä seurelaiset valitsivat kohteen palvelualojen voittajaksi jo toistamiseen! Musiikkitalon valttikorttina ovat sitoutuneet ja säännölliset keikkailijat, joille tarjotaan myös mahdollisuuksia laajentaa osaamistaan.

”Ihana työyhteisö, joka koostuu erilaisista, eri ikäisistä työtään sydämellä tekevistä ihmisistä.”

Ruotsinkielinen työkohde – Daghemmet Sesam, Helsinki

Arabianrannasta suojaiselta kerrostalosta ja sen sisäpihalta löytyvät Daghemmet Sesamin persoonalliset ja turvalliset toimitilat. Suurehko päiväkoti on koostaan huolimatta maanläheinen ja selkeiden käytänteiden pohjalta toimiva kohde.

”Maalaisjärjellä höystetty huumorintajuinen ilmapiiri ja turvalliset tilat.”

Seure onnittelee kaikkia voittajakohteita!

Lue lisää seurelaisista ja erilaisista työkokemuksista

Tilaa uutiskirjeemme

Saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.