Tule kesätyökaveriksi Vantaan ja Keravan ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueille 2024

Lähihoitaja, sairaanhoitaja ja alan opiskelija, ovatko kesäsuunnitelmasi vielä auki? Kurkkaa Seuren kesätyöhaut ja tule kesätyökaveriksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Haku jatkuu 14.6. asti!

Seuren nykyiset työntekijät hakevat sisäisessä haussa OmaSeuren kautta ja viimeisten viiden vuoden sisällä Seuressa aikaisemmin työskennelleet voivat hakea tehtäviin palaajina. Kauemmin kuin viisi vuotta aikaisemmin työskennelleet hakevat uusina hakijoina.

Seurelaiset ovat tärkeä osa työkohteidemme kesäajan turvaamista. Haemme nyt kesäksi perusterveydenhuoltoon lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita kesätyökavereiksi täydentämään työkohteiden moniammatillisia tiimejä.

Tarjolla on runsaasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä vanhustyöhön, vammaistyöhön, kotihoitoon ja sairaaloiden vuodeosastoille. Tarkempia tietoja hyvinvointialueittain löydät tältä sivustolta.

Tehtäviä on tarjolla Vantaalla, Keravalla, Espoossa, Lohjalla, Kauniaisissa, Siuntiossa, Vihdissä, Kirkkonummella ja Raaseporissa. Tehtävät vaihtelevat paikkakunnittain.

Eri pituisista tehtävistä voit valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon. Pyrimme räätälöimään työsuhteen juuri sinulle sopivaksi. Lähtökohtaisesti työsuhteet ovat jaksotyötä ja ne voivat sisältää myös ilta-, yö ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja yli 3kk pituisesta työsuhteesta myös muita työsuhde-etuja. Seuren kautta voit halutessasi myös jatkaa syksyllä kk-palkkaisessa työsuhteessa tai keikkailemalla siellä ja juuri sen verran, kuin mitä omaan elämäntilanteeseesi sopii.

Kesätyöt sijoittuvat ajalle 1.5. – 30.9.2024. Työkohteessa sinulle tarjotaan lämpimän vastaanoton lisäksi tarvittaessa hyvä perehdytys. Hae siis rohkeasti myös sinulle uusiin kohteisiin!

Keitä haemme

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle haemme:

  • Kotihoitoon lähihoitajia ja sairaanhoitajia
  • Sairaaloiden vuodeosastoille lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita
  • Vanhustyöhön lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita
  • Vammaistyöhön lähihoitajia

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle haemme:

  • Kotihoitoon lähihoitajia, erityisesti Lohjalle, Kauniaisiin, Siuntioon ja Vihtiin
  • Sairaaloiden vuodeosastoille sairaanhoitajia, erityisesti Espoon sairaaloihin
  • Vanhustyöhön lähihoitajia, sairaanhoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita, erityisesti Kirkkonummelle, Raaseporiin ja Kauniaisiin

Jos olet sairaanhoitaja ja sinua kiinnostavat tehtävät muilla Länsi-Uudenmaan paikkakunnilla tai tehtävissä, laitathan meille hakemuksen! Uusia hakuja avautuu jatkuvasti ja pystymme varmasti ehdottamaan sinulle mieluisaa kohdetta.

Haut jatkuvat 14.6. saakka. Tehtäviä avataan kesätyöhaun alkamisen myös lisää!

Huomaathan, että aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja tehtävien täyttyessä hakuja voidaan myös sulkea aikaisemmin. Hakemus kannattaa tehdä siis heti! Hakiessasi voi ilmoittaa, jos olet kiinnostunut useammasta eri tehtävästä.

Katso avoimet haut!

Löydetään juuri sinulle sopiva kesätyö

Laajasta valikoimasta pyrimme löytämään sinulle kesätyön, joka tehtävältään, sijainniltaan ja kestoltaan sopii juuri sinulle. Kannattaa siis hakea, vaikka itsellä ei olisikaan tiettyä paikka mielessä. Suosittelemme mielellämme toiveisiisi sopivaa työkohdetta!

Lähtökohtaisesti työsuhteet ovat jaksotyötä ja ne voivat sisältää myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja, joista tienaat vuorotyölisät. Eräissä tehtävissä sinun on myös mahdollista työskennellä osa-aikaisesti, esimerkiksi vain neljänä päivänä viikossa.

Kesätöiden työsuhde-etuina tarjoamme työterveydenhuollon ja ePassi Flex -etuudet, kun työsuhteesi kesto on vähintään 3 kuukautta.

Tartu siis tilaisuuteen ja sovi itsellesi kesätyö kesäksi 2024! Tehtävät ovat tarjolla sekä Seuren nykyisille, että uusille työntekijöille.

Palkat sekä tarkat tiedot tehtävistä ja niiden edellytyksistä voit lukea hakuilmoituksistamme.

Haut tehtäviin ovat auki 14.6.2024 asti. Tehtäviä on rajallinen määrä, joten hakemalla heti pääset varmemmin sopimaan työkohteista suosikkisi.