Päiväkotiapulainen

Päiväkotiapulaisen työ

Päiväkotiapulainen huolehtii siitä, että päiväkotitila on puhdas lapsille ja muulle henkilökunnalle. Päiväkotiapulaisen työtehtävät ovat päiväkotitilojen siivousta; Työhön kuuluu päivittäin lattioiden puhdistus ja vessojen siivous sekä ruokailun jälkeen pöytien ja tuolien pyyhintä ja roskien vienti. Lisäksi työtehtäviin kuuluu vaatehuoltoa, kuten esimerkiksi lasten märkien vaatteiden kuivumaan laittamista ja kurahousujen pesemistä.

Päiväkotiapulainen työskentelee yleensä päiväkodin ainoana päiväkotiapulaisena, isommissa päiväkodeissa työtehtävät jaetaan kollegan kanssa. Päiväkotiapulaisen työtehtävät ovat osittain päiväkotikohtaisia.

Työllistyminen: Työt ovat usein lyhyitä, 1-2 päivän pituisia keikkoja. Tehtävät tulevat tarjolle usein samana aamuna. Töitä on tarjolla arkipäivisin kello 7-16 välillä ja työvuorojen pituus vaihtelee.

Päiväkotiapulaisen palkka: Palkat mahdollisine lisineen ilmoitetaan työpaikkailmoituksissamme.

Soveltuva tausta:  Työkokemusta päiväkotien tai vastaavien tilojen itsenäisestä siivoamisesta tai alan koulutus, esimerkiksi Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto.

Vaaditut luvat ja todistukset: Tutkinto- ja työtodistukset, rikostaustaote.

TES / työehtosopimus:

Päiväkotiapulaisen työpäivä: Lue vinkit onnistuneeseen keikkailupäivään

< Sairaalan laitoshuoltaja | Päiväkotiapulainen | Astiahuoltaja >