Ennätyksellinen rekrytoinnin vuosi 2023

Vuosi 2023 oli monella tapaa ennätyksellinen meillä Seuressa ja iloksemme yli 19 000 henkilöä valitsi meidät viime vuonna työnantajakseen sekä omaan elämäänsä sopivien työkuvioiden mahdollistajaksi.

Rekrytoinnissamme rikottiin myös ennätyksiä, kun yhä useampi uusi työnhakijoita halusi aloittaa työskentelynsä #hyvässäseuressa. Työnhakijoiden osoittamasta luottamuksesta olemme erityisen ylpeitä ja kiitollisia.

Vapaus ja varmuus työelämässä innoitti hakijoitamme, joita oli lähes 23 000 viime vuonna. Hakijoiden joukosta rekrytoimme yli 10 000 uutta kollegaa työkavereiksemme. Rekrytointiprosessimme sai työnhakijoilta hyvää palautetta ja suositteluhalukkuudesta kertova NPS-lukumme olikin peräti 50.

Keikkatyö työskentelytapana kiinnosti laajasti hakijoidemme joukossa ja keikkatyön valitsikin omaksi työskentelytavakseen jopa 92 % hakijoistamme. Kuukausipalkkaisiin työsuhteisiin haki 8 % hakijoistamme. Eniten uusia osaajia löysimme sote-alalle, varhaiskasvatukseen ja opetukseen.

Kiireettömiä kohtaamisia

Rekrytoinnin ammattilaisemme olivat viime vuoden aikana mukana jopa 40 erilaisessa rekrytointitapahtumassa Tammisaaresta Tuusulaan. Tapahtumissa Seuresta kiinnostuneet pääsivät juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa tarjoamistamme työmahdollisuuksista, eri toimialoista sekä kaikesta työnhakuun liittyvistä asioista.

Rekrytoinnistamme sanottua:

Olen itse tyytyväinen. Hyvä ammattitaitoinen henkilöstö. Olen suositellut useammalle henkilölle Seurea.

On ollut todella kiva ja nopea prossessi. Minulla on tutustumista ensi viikolla ja olen todella innoissaan.

Haastattelija oli ammattitaitoinen ja loi rennon ja miellyttävän tunnelman haastattelussa. Sain myös tarpeeksi tietoa Seurella työskentelystä.

Vuoden loppusuoralla Studia 2023 -messuilla päivänvalon näki uudistunut messukonseptimme, joka perustuu kiireettömiin kohtaamisiin kahvikupillisen äärellä. Konseptiuudistus sai hyvän vastaanoton messukävijöiden keskuudessa ja sen innoittamana kiireettömät kohtaamiset työskentelystä kiinnostuneiden kanssa jatkuvat myös tulevana vuonna.

Sote-alan kesätyöntekijöiden rekrytointi uudistui

Sote-alan osaajia rekrytoimme kesätöihin uudella otteella. Mallissamme kesätöistä kiinnostunut sote-alan ammattilainen sai kertoa ensin, milloin hän haluaisi olla töissä – tai vapaalla. Sisällytimme kampanjaan myös mojovat kesäbonukset kesätyönsä ajoissa varaaville työntekijöille. Työntekijän toiveet huomioiva kesärekrytointi tuotti tulosta. Löysimme kesäksi sote-osaajia asiakkaillemme eri pituisiin sijaisuuksiin, reilusti ennakoiden.

Bonus osoittautui merkittäväksi syyksi tehdä kesätyö Seuressa. Kesätyöntekijät arvostivat myös mahdollisuutta vaikuttaa työsuhteen kestoon ja vapaisiin.