Mistä palkkani muodostuu? Mistä näen työpaikan palkan? Kerromme nyt palkoista helpossa muodossa

Usein ajatellaan, että palkka on yksinkertaisesti se, mikä kerran tai kahdesti kuussa tilille saapuu. Mutta mistä palkka koostuu ja mitkä seikat sen muodostumiseen vaikuttavat? Miten palkkoja tai eri työvuoroista maksettavia summia voi vertailla?

Haluamme, että Seuren työnhakijat tietävät työehtosopimuksemme ja he voivat muodostaa ja etukäteen kuvan palkkatasostamme ja siitä, minkälaista Seuressa on työskennellä.

Lue lisää: Miksi Elli Esimerkkinen saa 20 tunnin työstä 590 euroa, kun Einolle maksetaan 709 euroa?

Uusi Hyödyllistä tietoa palkoista-sivusto antaa keinot kokonaispalkan hahmottamiseen

Palkkojen muodostumisen laskentaa ja vertailua olemme helpottaneet keräämällä yhteen tärkeimmät tiedot Seuren palkkojen muodostumisesta: Seuren työehtosopimuksista, kokemuslisistä, lomarahoista ja epämukavan työajan lisistä.

Voit vertailla myös keikkatyön ja kuukausipalkkaisen työsuhteen palkkojen muodostumista ja Seuressa käytössä olevia työehtosopimuksia.

Työntekijöillemme olemme luotettava työnantaja. Seure käsittelee työntekijöidensä työaikojen seurannan ja palkanlaskennan itse. Palkkalaskelmistamme työntekijämme voivat tarkistaa tulojen koostumisen luotettavasti ja maksamme palkat aina ajoissa ja oikein.

Ilmoitamme tehtävien tarkat palkat aina työpaikkailmoituksissamme

Ilmoitamme myös palkat kaikissa työpaikkailmoituksissamme. Ilmoitusten palkka on peruspalkka, jota nostavat mahdolliset osaamislisät (ikälisät) sekä työvuoron ajankohtaan liittyvät lisät. Keikkatyöntekijöille maksetaan palkan yhteydessä myös lomaraha. Katso työpaikkailmoituksemme.

Erityisesti sote-alan tehtävissämme työvuoroista maksettavat lisät ovat merkittävä asia palkan muodostumisessa.