Mistä palkkani muodostuu? Mistä näen työpaikan palkkatason? Kerromme nyt palkoista helpossa muodossa

Usein ajatellaan, että palkka on yksinkertaisesti se, mikä kerran tai kahdesti kuussa tilille saapuu. Mutta mistä palkka koostuu ja mitkä seikat sen muodostumiseen vaikuttavat? Miten palkkoja tai eri työvuoroista maksettavia summia voi vertailla?

Haluamme, että Seuren työnhakijat tietävät työehtosopimuksemme ja he voivat muodostaa ja etukäteen kuvan palkkatasostamme ja siitä, minkälaista Seuressa on työskennellä.

Lue lisää: Miksi Elli Esimerkkinen saa 20 tunnin työstä 590 euroa, kun Einolle maksetaan 709 euroa?

Uusi Palkat-osio antaa keinot kokonaispalkan hahmottamiseen

Palkkojen muodostumisen laskentaa ja vertailua olemme helpottaneet keräämällä yhteen tärkeimmät tiedot Seuren palkkojen muodostumisesta: Seuren työehtosopimuksista, kokemuslisistä, lomarahoista ja epämukavan työajan lisistä.

Työntekijöillemme olemme luotettava työnantaja, jonka palkkalaskelmista tulojen koostumisen voi tarkistaa ja joka maksaa palkat varmasti ajoissa ja oikein.

Ilmoitamme palkat työpaikkailmoituksissamme

Ilmoitamme myös palkat kaikissa työpaikkailmoituksissamme. Ilmoitusten palkka on peruspalkka, jota nostavat mahdolliset osaamislisät (ikälisät) sekä työvuoron ajankohtaan liittyvät lisät. Keikkatyöntekijöille maksetaan palkan yhteydessä myös lomaraha. Katso työpaikkailmoituksemme.

Erityisesti sote-alan tehtävissämme työvuoroista maksettavat lisät ovat merkittävä asia palkan muodostumisessa.

Lue lisää: Työpaikkakuvauksista lisää tietoa uravalintoihin

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.

Seure

Seure

Seure on kunta-alan henkilöstöosaaja. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme henkilöstön saatavuus. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia.