Muutimme Lyyraan, Seuren toimisto on nyt Hakaniemessä

Huhtikuussa 2024 Seuren toimisto hyvästeli Sörnäisen ja Käenkujan toimipisteen ja muutti uusiin tiloihin Hakaniemeen. Samalla paikan päällä tapahtuva palvelumme muutettiin toimimaan ajanvarauksella.

Tavoitteenamme on tarjota työntekijöidemme opastusta ja työsuhdepalvelut silloin, kuin apua tarvitaan, ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjeet onnistuneeseen työsuhteeseen, dokumenttien ja todistusten toimittaminen Seureen ja omien työsuhdeasioiden hoito viesteillä hoituu helpoiten OmaSeure-mobiilisovelluksen kautta. Akuuteissa asioissa palvelemme myös puhelimitse.

Joskus asiat ratkeavat kuitenkin parhaiten kasvokkain keskustelemalla. Silloin palvelemme sinua toimistollamme Hakaniemessä. Tapaaminen kanssamme onnistuu etukäteen varaamallasi, sinulle sopivalla ajalla. Autamme sinua esimerkiksi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa tai opastamme OmaSeuren käytössä.

Linkin ajanvaraukseen työntekijämme löytävät OmaSeuren kautta työntekijän oppaasta.

Jos henkilökohtainen tapaaminen on tarpeen, huomaathan siis, että toimistollamme ei ole enää päivystysaikaa kävele-sisään -palvelulle, vaan tapaamiselle tulee varata aika.

Todistukset ja dokumentit sujuvasti OmaSeuren kautta

Todistukset ja muut dokumentit työntekijämme voivat toimittaa meille kätevästi OmaSeuren kautta. Tarvittaessa dokumentit voi lähettää myös kirjeenä. Seuren postiosoite säilyy ennallaan: PL 2, 00501 Helsinki. Emme enää ota dokumentteja vastaan toimistolla.

Toimistomme löydät Toiselta linjalta

Toimistollamme pidämme myös esimerkiksi koulutustilaisuuksia ja tenttejä sekä työhaastatteluita. Käyntiosoitteemme on Toinen Linja 7, Helsinki. Sisäänkäyntimme on sama Bistro Omat -ravintolan kanssa ja noudamme vierailijamme 1. kerroksen hissiaulasta.

Kurkkaa toimistomme sijainti kartasta. Koulutuksiin ja tentteihin tulijoille lähetämme myös erillisen saapumisohjeen.

Työnhaun teet helposti sähköisesti

Myös työnhakupalvelumme on siirtynyt verkkoon. Erillistä yhteydenottoa Seureen et tarvitse, vaan voit aloittaa työnhaun joko tutustumalla työnhaun ohjeisiin tai selaamalla suoraan avoimia työpaikkojamme.

Moneen kysymykseen esimerkiksi eri työpaikkojen edellytyksistä löydät vastaukset ilmoituksistamme. Jos jokin asia jäi kuitenkin askarruttamaan mieltäsi, voit soittaa työnhakijapalveluumme tai lähettää meille sähköpostia rekrytointi @seure.fi.

Puhelinlinjamme uudistuivat

Myös työntekijöidemme työsuhdepalveluiden sekä tilaaja-asiakkaidemme palvelulinjat uudistuivat. Palvelemme sote-alan sekä opetuksen, varhaiskasvatuksen ja palvelualojen työntekijöitämme ja asiakkaitamme nyt erillisillä puhelinlinjoilla, jolloin voimme tarjota tehokkaammin juuri oman alasi neuvontaa.

Uudet puhelinnumeromme ja palveluaikamme löydät yhteystiedoistamme. Ensisijaisena yhteydenottokanavanamme jatkaa edelleen OmaSeure-viestit, sekä asiakkaillemme myös live-chat.