Mikä ihmeen Seure? – Entäpä jos valitsisit työn, jossa voit itse päättää työkuviosi!

Keikkatyö on yhdelle itsestäänselvyys ja toiselle täysin uusi tuttavuus. Keikkatyötä on tehty aina, ja se on myös yksi uuden epätyypillisen työnteon muoto.

Keikkatyössä työtä tehdään yhden tai muutaman työpäivän jaksoissa. Sovittua viikkotuntimäärää ei ole, vaan työtä tehdään sen verran kuin mitä itse haluaa ja sopii, tai kuinka paljon työtä tarjotaan. – Koska Seurella on laajin työvuorotarjonta, meillä voit tehdä valintasi itse.

Keikkatyö antaa elämääsi vapautta. Meillä päätät itse, milloin työskentelet, missä työskentelet ja kuinka paljon. Tarjolla olevista työvuoroista rakennat omaan arkeesi ja elämääsi sopivat työkuviot.

Seure tarjoaa keikkatyöhön vapautta ja varmuutta

Keikkatyöstä puhutaan joskus kakkosluokan työnä. Tämä ei pidä enää paikkaansa. Seuren työntekijätutkimuksen mukaan työntekijämme ovat itse valinneet keikkatyön, koska se sopii heidän elämäntilanteeseensa. Keikkatyö sopii esimerkiksi opiskelijoille, eläkeläisille, lapsistaan tai omaisistaan huolehtiville, toisen työn oheen tai lomailu- ja harrastusunelmien toteuttajille.

Keikkatyöstä maksetaan myös tunti tunnista reilua, samaa tai jopa korkeampaa palkkaa kuin perinteisen vakituisesti työskenteleville.

Seuren avulla työ ja tekijä kohtaavat

Olemme Uudellamaalla toimiva henkilöstöpalveluyhtiö, jonka kautta työskentelee joka päivä tuhansia ammattilaisia päiväkodeissa, kouluissa ja terveydenhuollon toimipisteissä. Tarjoamme työtä – keikkoja ja määräaikaisia työsuhteita –, julkisten palveluiden kohteissa, eli kaupunkien, kuntien ja hyvinvointialueiden työpaikoilla.

Olemme tunnettu laajasta työtarjonnasta, helposta työvuorojen valinnasta ja luotettavasta palkanmaksusta. Työvuorot varaat ja työsuhdeasiasi hoidat kätevästi OmaSeure-mobiilisovelluksella. Seuressa voit myös aidosti päättää missä, milloin ja paljonko työskentelet, kuten vain sinun elämääsi sopii.

Kauttamme työskentelee päivittäin tuhansia lähihoitajia, sairaanhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja -lastenhoitajia, koulunkäyntiavustajia, sosionomeja, keittiötyön ja puhtaanapidon ammattilaisia ja monia muita eri alojen osaajia. Rekrytoimme myös jatkuvasti uusia työntekijöitä joukkoomme.

Seure on monimuotoinen ja aidosti syrjimätön työpaikka. Rekrytoimme aina ainoastaan osaamiseen perustuen ja työntekijöiden tasa-arvoinen kohtelu on meille tärkeää.

Yhteinen työ turvaa kaupunkilaisten arkea

Seure on voittoa tavoittelematon ja asiakkaidemme omistama. Tärkein tavoitteemme on yhdistää työntekijät sekä työkohteiden – terveysasemien, sairaaloiden, päiväkotien ja koulujen väliaikainen työntekijätarve, helposti ja tehokkaasti. Näin olemme mukana turvaamassa asiakkaidemme arkea joka päivä. Emme ole kaupallinen toimija emmekä tuota voittoa, vaan kulumme syntyvät työntekijöidemme palkoista ja toimintamme ylläpidosta.

Lue Seuresta lisää