Sinustako terveysasematyön moniosaaja? – Haemme nyt työntekijöitä terveysasemille

Syksyllä sote-osaajille tarjoutuu mahdollisuuksia kehittyä terveysasematyön moniosaajiksi. Haemme nyt useita sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia terveysasemille Helsinkiin ja Espooseen, sekä rokotehoitajia influenssarokotuksiin syksyksi.

Tarjoamme tehtäviin perehdytyksen.

Terveysasematyöt Helsingissä

Helsinkiin haemme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia työsuhteisiin 31.5.2021 saakka. Työpaikkoja on avoinna useita eri puolilla Helsinkiä. Hakija voi esittää toiveensa siitä, millä asemalla hän haluaa työskennellä.

Työhön sisältyy hoitajan vastaanoton lisäksi myös mm. hoidon tarpeen arviointia, terveysneuvontaa ja pientoimenpiteissä avustamista

Terveysasematyöt Espoossa

Espooseen haemme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia työsuhteisiin 1.12.2020. Työhön sisältyy vastaanottotyötä sekä tehtäviä rokotushoitajana ja koronapuhelinpalvelussa. Hakija voi esittää toiveensa siitä, millä asemalla hän haluaa työskennellä. Tehtävä on kuitenkin kiertävä, eli työntekijä tekee työvuoroja eri työpisteissä sen mukaan, missä tarve on suurin. Tiedon työpisteestä saa hyvissä ajoin etukäteen.

Työhön sisältyy hoitajan vastaanoton lisäksi myös mm. aulapalvelua sekä työtä koronapuhelinpalvelussa ja influenssarokotuksissa.

Hae rokotushoitajan tehtäviin jo nyt

Loppusyksyllä tarve rokotushoitajille on suuri. Ensisijaisesti haemme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia, jotka voivat työskennellä useiden viikkojen jakson. Työhön vaadittavan rokotusnäytön voi sen suorittaa työsuhteen alkaessa.

Rokotushoitajan tehtäviin haetaan avoimella haulla ja otamme hakijaan yhteyttä, kun häntä kiinnostava tehtävä avautuu.

Tilaa Seuren uutiskirje, niin saat noin kerran kuukaudessa tietoa valitsemiltasi aloilta sekä uusimmat työpaikkailmoituksemme.