Avoimet tutustumiset ja perehdytykset

Kaikki Seuren työt eivät vaadi ammattitutkintoa tai aikaisempaa alan työkokemusta, vaan soveltuvuus alalle riittää aloittamiseen. Työ ilman koulutusta on mahdollinen silloin, kun henkilö on aidosti motivoitunut työhön ja keikkailuun ja hänellä on valmiudet toimia vastuullisena ja aktiivisena työyhteisön jäsenenä.

Seuren kautta voi myös hakea uusiin tehtäviin silloin, jos henkilö on alalle pätevä, mutta uuden alan työkokemusta ei ole vielä kertynyt.

Tutustumisen kautta aloitettavia työpaikkoja Seuressa ovat varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä koulunkäynninohjaaja (entinen koulunkäyntiavustaja). Tutustuminen on rekrytointijakso, jonka aikana myös hakija tutustuu työhön ja pohtii soveltuvuuttaan alalle. Lue tutustumisesta lisää.

Perehdytys tehtävään puolestaan tarkoittaa työjaksoa, jossa alalleen valmistunut osaaja, esimerkiksi lähihoitaja, tekee perehdytysvuoroja ja näin oppii oman alansa uuden tehtävän arkiset kuviot. Lue perehdytyksestä lisää.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia tutustumisia

Saatat olla kiinnostunut näistä

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa sinulle soten, varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.