Keikkatyöntekijöiden haut varhaiskasvatukseen ja opetukseen nyt auki

Seuren opetuksen ja varhaiskasvatuksen keikkatyöntekijöiden haut pääkaupunkiseudun kouluihin ja päiväkoteihin ovat auenneet.

Haemme uusia innostuneita osaajia joukkoomme. Haemme muun varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja opettajia päiväkoteihin sekä koulunkäyntiavustajia, erityiskoulunkäyntiavustajia ja oppilashoitajia kouluihin.

Tehtäviin voi hakea alan koulutuksella, työkokemuksella tai muulla tehtävää tukevalla kokemuksella. Katso tehtävät ja hakuedellytykset ilmoituksista.

Joustava keikkatyö sopii moneen elämäntilanteeseen

Haluatko yhdistää työnteon ja muun elämäsi, olipa se sitten opiskelua, perhe-elämää, eläkkeellä oloa, harrastamista tai uuden uran pohtimista? Oletko rohkea erilaisissa työpaikoissa viihtyjä, tai haluatko keskittyä työssäsi olennaiseen, ilman muita työpaikkakuvioita? Silloin keikkatyö voi sopia sinulle.

Keikkatyöllä tarkoitetaan lyhytaikaista, usein vain yhden työvuoron tai muutaman päivän pituista työtä, ”keikkaa”. Keikkatyö tarjoaa enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja kuin perinteinen työ. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi lyhyen työviikon, pitää työnteosta taukoa lukuloman aikana tai kerätä rahaa matkaa varten ylimääräisillä työvuoroilla tavallisen työsi lisäksi.

Työ tehdään vaihtuvissa työkohteissa kouluissa ja päiväkodeissa. Lue Seuren vinkit onnistuneeseen työkeikkaan.

Tarve keikkatyöntekijälle voi syntyä esimerkiksi vakituisen työntekijän poissaolon vuoksi. Keikkatyön tarve voi tulla usein nopeasti, jopa saman työpäivän aamuna. Seuren OmaSeure-sovelluksen kautta työvuorot voi varata helposti sekä myös ilmoittaa omaan kalenteriin etukäteen, milloin on halukas tekemään vuoron tai mitkä päivät on varattu muuhun toimintaan.

Seuressa keikkatyössä palkka maksetaan kahdesti kuussa. Keikkatyössä ei kerry lomia, vaan lomaraha maksetaan aina palkan yhteydessä.

Lue lisää keikkatyöstä ja eri työmuodoista Seuressa