Avoimet työpaikat avustajalle

Tutustu avustajan avoimiin työpaikkoihin ja uramahdollisuuksiin

Avustajana voit Seuren kautta työskennellä kaupunkien päiväkodeissa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Avustajan työnkuva riippuu lapsiryhmän tarpeista ja työ voi olla joko koko ryhmän avustamista tai yhden tai useamman lapsen henkilökohtaista avustamista.

Töitä on tarjolla avustajana läpi lukuvuoden keikkatyönä sekä pidempinä määräaikaisina työsuhteina. Seuraavan lukuvuoden määräaikaisiin työsuhteisiin rekrytoimme työntekijöitä myös kesän aikana.

Kaikista Seuren työpaikkailmoituksista näet työstä maksettavan peruspalkan. Seuren tuntipalkka ja kuukausipalkka on helppo tarkistaa jokaisesta tehtävästä.

Selaa ja hae avoimia varhaiskasvatuksen avustajan työpaikkoja

Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti avoimia avustajan tehtäviä tarjolla, katso kuitenkin kaikki muut avoimet varhaiskasvatuksen työpaikat täältä.

Varhaiskasvatuksen avustajan työtehtävätTutustu tarkemmin avustajan työtehtävien kuvauksiin sekä koulutus- ja osaamisvaatimuksiin.

Tutustu Seureen – Olisimmeko seuraava työnantajasi?

Seure tarjoaa sinulle varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen keikkatöitä sekä määräaikaisia työsuhteita pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava työnantaja ja tarjoamme laajimman valikoiman tehtäviä ja työkohteita, joista voit valita mieleisesi. Tutustu työskentelyyn Seuressa.

Onko Seure jo tuttu? Nykyiset työntekijät hakevat sisäisellä haulla ja viiden vuoden sisällä aikaisemmin Seuressa työskennelleet hakevat palaajina.

Saatat olla kiinnostunut näistä