Sote-kesätyöhaut Vantaalle, Keravalle ja Länsi-Uudellemaalle jatkuvat 14.6. asti

Lähihoitaja, sairaanhoitaja ja alan opiskelija, ovatko kesäsuunnitelmasi vielä auki? Varmista kesätyösi ja hae helposti yhdellä haulla töihin Seuren kautta.

Seurelaiset ovat tärkeä osa työkohteidemme kesäajan turvaamista. Haemme nyt kesäksi perusterveydenhuoltoon lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita kesätyökavereiksi täydentämään työkohteiden moniammatillisia tiimejä.

Tarjolla on runsaasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä vanhustyöhön, vammaistyöhön, kotihoitoon ja sairaaloiden vuodeosastoille. 

Tehtäviä on tarjolla Vantaalla, Keravalla, Espoossa, Lohjalla, Kauniaisissa, Siuntiossa, Vihdissä, Kirkkonummella ja Raaseporissa. Eri pituisista tehtävistä voit valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon.

Lähtökohtaisesti työsuhteet ovat jaksotyötä ja ne voivat sisältää myös ilta-, yö ja viikonloppuvuoroja. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja yli 3kk pituisesta työsuhteesta myös muita työsuhde-etuja.

Seuren kautta voit halutessasi myös jatkaa syksyllä kk-palkkaisessa työsuhteessa tai keikkailemalla siellä ja juuri sen verran, kuin mitä omaan elämäntilanteeseesi sopii.

Kesätyöt sijoittuvat ajalle 1.5. – 30.9.2024. Työkohteessa sinulle tarjotaan lämpimän vastaanoton lisäksi tarvittaessa hyvä perehdytys. Hae siis rohkeasti myös sinulle uusiin kohteisiin!

Haut jatkuvat 14.6. saakka.

Huomaathan, että aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja tehtävien täyttyessä hakuja voidaan myös sulkea aikaisemmin. Hakemus kannattaa tehdä siis heti! Hakiessasi voit ilmoittaa, jos olet kiinnostunut useammasta eri tehtävästä.